ΣΠΟΡ

Μπαχ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν μπορούν να αναβληθούν όπως οι ποδοσφαιρικοί

Μπαχ

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, τόνισε ότι είναι μία δύσκολη διαδικασία η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Τόμας Μπαχ επισήμανε ότι οι Αγώνες δεν μπορούν να αναβληθούν όπως γίνεται με το ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα καταστραφεί το ολυμπιακό όνειρο χιλιάδων αθλητών.

Συγκεκριμένα ο Τόμας Μπαχ είπε:

«Δεν μπορεί να αναβάλει κάποιος τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, που επρόκειτο να διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο. Μιλάμε για μια πολύ σύνθετη υπόθεση, όπου πρέπει να ενεργούμε υπεύθυνα. Μόνο αν έχουμε αξιόπιστες και ξεκάθαρες βάσεις για τη λήψη αποφάσεων, μπορούμε να είμαστε σίγουροι, γι’ αυτό και παρατηρούμε καθημερινά 24 ώρες την ημέρα.

Η αναβολή των Αγώνων θα καταστρέψει το ολυμπιακό όνειρο των 11.000 αθλητών από τις 206 εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές. Θα ήταν η λιγότερο δίκαιη λύση. Λόγω του Covid-19, ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και δεν υπάρχει ιδανική λύση. Καταλαβαίνω τους αθλητές, γιατί είναι δύσκολο να ζουν με αυτή την ανασφάλεια και ακόμα πιο δύσκολο να προπονούνται κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top