Μπαρτσελόνα: Πλήρης συνεργασία με την Αστυνομία

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Μετά τη σύλληψη του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προέβη σε μία επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποία ξεκαθαρίζει τις Αρχές στην έρευνα για «Barca Gate».

Το πρωί της Δευτέρας (1/3) Αστυνομία της Βαρκελώνης βρέθηκε στα γραφεία του καταλανικού συλλόγου, μετά τα νέα στοιχεία που θέλουν τον πρώην πρόεδρο της ομάδας να έχει πληρώσει εταιρεία για να «καθαρίσει» το όνομά του από τα social media.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η σύλληψη του Μπαρτομέου, με την Μπαρτσελόνα να προχωρά στη συνέχεια σε ανακοίνωση, όπου ξεκαθάριζε τη θέση της και τόνισε ότι βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ως Μπαρτσελόνα προσφέρουμε την πλήρη συνεργασία μας στις δικαστικές και αστυνομικές αρχές για να αποσαφηνιστούν τα γεγονότα, που αποτελούν αντικείμενο αυτής της έρευνας.

Οι πληροφορίες και τα έγγραφα που απαιτούνται από τη δικαστική αστυνομία περιορίζονται αυστηρά στα γεγονότα που σχετίζονται με αυτήν την υπόθεση.

Η Μπαρτσελόνα εκφράζει τον απόλυτο σεβασμό της για τη συνεχιζόμενη δικαστική διαδικασία και για την αρχή του τεκμηρίου αθωότητας των ατόμων που επηρεάζονται στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -