Ο Αλαφούζος ψάχνει για άλλον… Παϊρότζ

Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» θεωρεί ότι με την μείωση του χρέους είναι πιθανό να βρεθεί συμπαίκτης

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Οι παροικούντες της Ιερουσαλήμ (του Παναθηναϊκού) γνωρίζουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει για επενδυτή – επενδυτές που θα τον πλαισιώσουν στη διοίκηση του «τριφυλλιού».
Άλλωστε αυτό ήταν κάτι που το είχε εκφράσει και δημοσίως μετά την ανακοίνωση για την συμφωνία παραχώρησης του 50% των προσωπικών του μετοχών στον Παϊρότζ.

Ενδεχομένως τότε να σκεφτόταν ακόμη και την αποχώρησή του από το διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού, ακολουθώντας κατά γράμμα το «αντίο» του Σεπτεμβρίου του 2017.
Ωστόσο από τις 6 Οκτωβρίου και το deal με τον Ταϊλανδό broker πέρασε σχεδόν 1,5 μήνας, με τις εξελίξεις να μην ακολουθούν τη συμφωνία! Ο Π.Π. εξαφανίστηκε από προσώπου γης, παρά τις διαδοχικές κλήσεις και τα μηνύματα του Αλαφούζου, δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει, μέχρι… προχθές, όπου εμφανίστηκε και επανέλαβε τα περί τελειωμένης υπόθεσης!

Επειδή όμως στον Παναθηναϊκό τα «τελειωμένα» είναι σαν τις υποσχέσεις του βουλευτή Καλοχαιρέτα (μας τον πλάτανο) και τα «Ετελείωσε…», έγιναν δεκάδες φορές ανεκπλήρωτα όνειρα, άπαντες κρατούν… πισινή. Μικρό καλάθι.

Γι’ αυτό και ο μεγαλομέτοχος ισχυρίζεται ότι αναζητεί και άλλους «παίκτες». Κάτι που έκανε και στο παρελθόν, εντός και εκτός των τειχών, χωρίς επιτυχία.
Ωστόσο τώρα ελπίζει ότι με την μείωση του χρέους στα 25 εκατ. ευρώ, θα μπορέσει να προσελκύσει κάποιους «πλούσιους» Παναθηναϊκούς.

Όλα αυτά φυσικά με την προϋπόθεση ότι όσα βγάζει προς τα έξω έχουν κάποια… βάση και δεν έχουμε πέσει για μία ακόμη φορά «θύματα» της μονοφωνικής επικοινωνιακής πολιτικής.
Άλλωστε πλην του Αλαφούζου, ουδείς άλλος μιλάει για τον Παναθηναϊκό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Υπόθεση Γουόκαπ: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον… «δήμιό» του

Ο Insider γράφει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ και εξηγεί γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα, αλλά και για ποιον λόγο πιέζουν ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή
- Advertisement -