Ο Αλαφούζος ζήτησε «κούρεμα» και του είπαν να πάει να… κουρευτεί, bro

Ο αρχηγός των PEAKY BLINDERS αποκαλύπτει ότι ο Ερασιτέχνης δεν δίνει τη Λεωφόρο στον Παναθηναϊκό, αν δεν πάρει τις 600.000 ευρώ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

This is Thomas Shelby of PEAKY BLINDERS speaking now, bro. Μέσα στην εβδομάδα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βγάλει ανακοίνωση: Ποδοσφαιρική ομάδα, με την επωνυμία Παναθηναϊκός (χρώματα φανέλας πράσινο και λευκό), που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League, ψάχνει για ποδοσφαιρικό γήπεδο, να το χρησιμοποιήσει τη νέα σεζόν!

Well, bro, αυτό δεν είναι πλάκα. It’s not a joke, bro. Είναι αλήθεια. Ο Αλαφούζος ψάχνει να βρει γήπεδο, γιατί η Λεωφόρος, πια, δεν είναι δική του, ανήκει στον Γιαννακόπουλο. Belongs to Dimitrakis.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρωστάει 600.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη, από τη χρήση της Λεωφόρου, bro. Τόσα χρόνια, που κυβερνούσε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» μαζί με τον Αλαφούζο, η ΠΑΕ πλήρωνε όποτε ήθελε. Γιατί; Διότι δεν υπήρχε Ερασιτέχνης, bro. Διαλυμένος ήταν ο Ερασιτέχνης.

Όταν, όμως, ανέλαβε ο Δημητράκης, Trakis, ζήτησε πίσω τα λεφτά. I want my money, bro. Έτσι είπε στον Αλαφούζο. Θα τα δώσει ο Yannis Alafouzos, bro; Δεν ξέρω. Στην συνάντηση της Παρασκευής, πάντως, ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Στάμος, δεν βρήκε άκρη στην συνάντηση που είχε με τον Ερασιτέχνη.

Η ΠΑΕ, ακόμα, ζήτησε «κούρεμα» του ποσού. Haircut, bro. Απάντησαν από τον Ερασιτέχνη στον Αλαφούζo να πάει να… κουρευτεί! Sο, bro, όποιος έχει κανένα γηπεδάκι εύκαιρο, ας επικοινωνήσει με την ΠΑΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -