Ο Αλί Κοτς αποκάλυψε τη μεγάλη πτώση που υπήρξε στο μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε ο κορωνοϊός στη Φενέρμπαχτσε, προχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κοτς.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως το μπάτζετ έπεσε από τα 31 στα 19 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αποκάλυψε πως τα χρέη έπεσαν στο ποσό των 11-12 εκατομμυρίων.

«Ο προϋπολογισμός μας έπεσε από τα 31 στα 19 εκατομμύρια ευρώ, ήταν δεδομένο ότι θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά. Με τη χημεία μας, όμως, με τον προπονητή Ιγκόρ Κοκόσκοφ και με τον GM Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα.

Πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε στο Final Four αλλά η τύχη δεν ήταν ποτέ φέτος με το μέρος μας, χτυπηθήκαμε από τον κορωνοϊό και χάσαμε και τον Βέσελι με τραυματισμό. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Το ρόστερ μας είναι έτοιμο, θα κάνουμε μία ή δύο προσθήκες. Θα δείτε μια πολύ διαφορετική ομάδα. Στο παρελθόν είχαμε χρέη 18-19 εκατομμυρίων, πλέον αυτό το ποσό βρίσκεται στα 11-12 εκατομμύρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -