Ο Άρης κατέθεσε πλήρη φάκελο για την ελληνική και ευρωπαϊκή αδειοδότηση

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Άρης κατέθεσε σήμερα τον φάκελο για την ελληνική και την ευρωπαϊκή αδειοδότηση της ομάδας, που σύμφωνα με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για τη καθόλα νόμιμη παρουσία των Κίτρινων στην επόμενη σεζόν της Super League αλλά και του Conference στην Ευρώπη.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, άλλωστε, είχε κινηθεί έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες της ομάδας του Άρη και να μην υπάρξουν περεταίρω προβλήματα με την αδειοδότηση στις δύο διοργανώσεις.

Πρόσφατα οι κιτρινόμαυροι ξόφλησαν και τις όποιες οφειλές σε πρώην παίκτες του συλλόγου και ο δρόμος προς το νεοσύστατο Conference League μοιάζει ορθάνοιχτος και θα επιτευχθεί εφόσον ο Άρης πάρει και επίσημα την έγκριση από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και μετέπειτα ένα από τα 3 «ανοιχτά» εισιτήρια της Ευρώπης μέσα από τη διαδικασία των play-off.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -