ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ο Χάμιλτον σε συζητήσεις με τη… Φεράρι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport», ο φετινός και άλλες πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λούις Χάμιλτον, είχε μέσα στο χρόνο δύο συναντήσεις με τον πρόεδρο της Φεράρι, Τζον Έλκαν, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο ένταξης του Βρετανού στη «σκουντερία».

Ο Χάμιλτον μάλιστα δεν αρνήθηκε τις συναντήσεις και δήλωσε: «Δεν βλέπω τίποτα λάθος να σκεφτόμαστε το μέλλον. Πρέπει να περιμένουμε, αγαπώ που είμαι εδώ (σ.σ. στη Μερσέντες) και δεν θα είναι μια γρήγορη απόφαση. Νομίζω ότι είναι έξυπνο και σοφό για μένα να καθίσω και να σκεφτώ τι θέλω στο τελευταίο στάδιο της καριέρας μου. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω. Δεν μπορώ πραγματικά να πω τι θα συμβεί».

Ο  Τότο Γουλφ, διευθυντής της Μερσέντες, μίλησε για το μέλλον του κορυφαίου πιλότου της Φόρμουλα 1: «Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι ελεύθερος και αναγνωρίζω ότι όλοι πρέπει να ερευνούν τις επιλογές σταδιοδρομίας τους, παίρνοντας τη σωστή απόφαση για τον εαυτό τους. Οπότε δεν έχω πρόβλημα. Ένας πιλότος θα προσπαθεί πάντα να είναι στο ταχύτερο δυνατό αυτοκίνητο είναι δυνατό και το ταχύτερο δυνατό αυτοκίνητο θα θέλει να έχει τον καλύτερο οδηγό».

Για την πιθανότητα μεταγραφής του πρωταθλητή στη «σκουντερία», μίλησε και ο τιμ μάνατζέρ της, Ματία Μπινότο: «Είναι ένας φανταστικός οδηγός και το ότι γνωρίζουμε πως είναι ελεύθερος από το 2020 μπορεί μόνο να μας κάνει ευτυχείς».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top