Ο Δ. Γιαννακόπουλος έχει δίκιο, απομένει πια να βρούμε ποιους γ… ο Τάκης Μπαλτάκος

Ο Μέγας Διδάσκαλος γράφει για τους δικαιολογημένους πανηγυρισμούς του μεγαλύτερου υποστηρικτή της έκπτωτης ΕΟΚ και επιχειρεί να εντοπίσει ποιους γ... ο «πανταχού παρών» Τάκης Μπαλτάκος

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – ως χρήστης dpg7000 στο instagram – απέδειξε ότι ασχολείται με τα του μπάσκετ πολύ περισσότερο και από τους υποτιθέμενους «ενεργούς» παράγοντες. Η συνέχιση ή καλύτερα η… διαιώνιση της προσωρινής διοίκησης των έκπτωτων μελών της ΕΟΚ επ’ άπειρον, είναι το μεγαλύτερο στοίχημα των τελευταίων ετών για τον Παναθηναϊκό και ολόκληρο τον μηχανισμό που κινεί τα νήματα εδώ και δεκαετίες.

ΕΟΚ: Συνεχίζουν οι δις έκπτωτοι, το Πρωτοδικείο έκρινε πως φταίει ο… Χατζηπετρής!

Σε ένα από τα περιβόητα stories του, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ πανηγύρισε με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο την απόφαση του Πρωτοδικείου που δίνει επιπλέον χρόνο ζωής στη διοίκηση που λυμαίνεται το ελληνικό μπάσκετ για χρόνια. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι βεβαίως εύλογα, αν και ρητορικά στην πραγματικότητα: ακόμα και ο αφελέστερος Έλληνας, ακόμα και ο αγαθότερος οπαδός του Παναθηναϊκού καταλαβαίνει για ποιον λόγο η διοίκηση της ομάδας του δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα υπέρ του Γ. Βασιλακόπουλου και της κομπανίας του.

Ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δίκιο, είναι προφανές και κανείς δεν μπορεί να του πει αντίθετο. Πράγματι, ο πιο δικαιωμένος από όλη αυτή την ιστορία είναι αυτός που εξαρχής εκπόνησε ολόκληρο το σχέδιο δράσης των έκπτωτων της ΕΟΚ. Δηλαδή, ο Τάκης Μπαλτάκος, όπως ακριβώς τον είχαμε «φωτογραφίσει» πριν από ακριβώς δυο μήνες! Μόνο που δεν του έφυγε η μαγκιά όπως είχαμε εκτιμήσει τότε και όπως μπορείτε να θυμηθείτε στο παρακάτω κείμενο…

Η επόμενη μέρα στην ΕΟΚ, το Πρωτοδικείο, το ηλικιακό όριο και η FIBA που παρακολουθεί διακριτικά…

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο Αλέξης Κούγιας κατά την περιβόητη υπόθεση… Καλπαζίδη, ο Τάκης Μπαλτάκος είχε καμιά 30αρια χρόνια να παραβρεθεί σε δικαστικές αίθουσες. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που την Κυριακή στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έπαιρνε ξεκάθαρη θέση για το «σκάνδαλο σε βάρος του ΠΑΟΚ» και δυο μέρες μετά, ως επίσημος νομικός εκπρόσωπος πλέον, ζητούσε αναβολή επειδή δεν γνώριζε τα δεδομένα της υπόθεσης! Ποιος είπε όμως ότι οι δικαστικές αποφάσεις στην Ελλάδα εξαρτώνται αποκλειστικά από τις… ικανότητες του εκάστοτε δικηγόρου;

Ο Τάκης Μπαλτάκος ήταν ο άνθρωπος που είχε εγγυηθεί στους έκπτωτους της ΕΟΚ (προφανώς και στον φανατικό υποστηρικτή τους, Δημήτρη Γιαννακόπουλο) ότι η υπόθεση με τις προσωρινές διοικήσεις μπορεί να σέρνεται για χρόνια. Μεταξύ μας, εδώ δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μύστης της νομικής επιστήμης: έστω και αμυδρή εικόνα να έχει από τον τρόπο με τον οποίο κινείται και λειτουργεί παραδοσιακά η ελληνική Δικαιοσύνη, μπορεί κάλλιστα να προβεί σε μια ανάλογη εκτίμηση. Δείτε πόσα χρόνια σέρνονται υποθέσεις όπως της εξύβρισης του Βασίλη Σπανούλη ή του ένοπλου ντου του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα.

Ακόμα κι έτσι όμως, τα εύσημα πηγαίνουν στον κύριο Μπαλτάκο και στις εμπνεύσεις του. Για άγνωστο ακόμη χρονικό διάστημα, η ΕΟΚ θα παραμένει η μοναδική ανάμεσα στις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας που δεν έχει κάνει εκλογές, όταν όλες οι άλλες έχουν ξεμπερδέψει από τον Μάρτιο. Προφανώς ουδείς εκπλήσσεται. Για μια ομοσπονδία που έγινε συνώνυμη της ασυδοσίας και της ξετσιπωσιάς (μεταξύ άλλων), το παράδοξο θα ήταν να λειτουργήσει βάσει νόμων και κανονισμών.

Απομένει πια μονάχα ένα πράγμα. Να βρούμε ποιους τελικά γ… ο Τάκης (Μπαλτάκος), όπως εύγλωττα ανέβασε στο Instagram ο dpg7000. Ποιους άλλους δηλαδή, πλην του ελληνικού μπάσκετ και όσων ονειρεύονται μια μέρα χωρίς Βασιλακόπουλους, χωρίς Τσαγκρώνηδες, χωρίς Κορομηλάδες, χωρίς Ταβουλαρέες και χωρίς κομάντο οπλισμένους με φονικές σφυρίχτρες.

Κάντε όμως λίγη υπομονή. Όλο και κάποιος «έγκριτος» θα ξανακάνει συνέντευξη – παρκέ στον Γ. Βασιλακόπουλο για να μας πει πόσο «ισχυρός» είναι και «πόσο δίκιο είχε ο πρόεδρος». Αυτό είναι και το τίμιο βέβαια. Η ασέβεια και η αχαριστία θα ήταν να γύριζες την πλάτη εκεί όπου σε τάισαν, σε πότισαν και σε ταξίδεψαν…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο “ΦΑΡΟΣ”” τα έχει αλώσει όλα και σε όλους τους τομείς.
    Η οργάνωσή του θυμίζει…σικελία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Γουόκαπ: Πολυδιάστατος και με… κρύο αίμα!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έκανε «ένεση» ποιότητας και αναβάθμισης στο έμψυχο δυναμικό του, αποκτώντας έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές, πολύ καλά!
- Advertisement -