Ο κόσμος του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε τις 500.000 ευρώ στην ΑΜΚ της ΚΑΕ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Χαμόγελα έχει σκορπίσει στις τάξεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ η εικόνα που δημιουργήθηκε μέσα από τη στήριξη του κόσμου του Δικεφάλου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Πλέον ο στόχος επετεύχθη. Μέχρι χθες το συνολικό ποσό άγγιζε τις 500.000 ευρώ, με την οικογένεια Σαββίδη όπως έχει ανακοινώσει να διπλασιάζει το ποσό μέσα στις επόμενες ημέρες

Η διαδικασία όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ έχει ολοκληρωθεί και σήμερα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ο στόχος επετεύχθη!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο στόχος επετεύχθη! Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, από όλο τον κόσμο που στάθηκαν δίπλα μας, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα και το έκαναν με πάθος και αποφασιστικότητα.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -