Ο Λεκκάκος διαψεύδει αλλά… αναλαμβάνει, φέρνει και επενδυτές, «αγκάθι» η Θύρα 13

Σε συνέχεια του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ρεπορτάζ του FWS.GR: Ο Λεκκάκος το διέψευσε… εν μέρει, αναλαμβάνει την ΠΑΕ, φέρνει και «φίλους» με χρήμα, αλλά τι θα γίνει με τη Θύρα 13;

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

This is Tomas Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now, bro. Mr Stavros Lekkakos διέψευσε ότι δέχτηκε πρόταση από τον Πάιροζ για ν’ αναλάβει πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Λογικό.

Αφού δεν ολοκληρώθηκε, ακόμα, η διαδικασία, bro, πως θα έλεγε ο mr Lekkakos, ότι δέχτηκε πρόταση; Ο Σπανουδάκης έγραψε ότι δεν έχει, ακόμα, ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς της ΠΑΕ, γιατί προκύπτουν νέα χρέη!

Είπε, ακόμα, ο mr Lekkakos, ότι αν δεχτεί μία πρόταση, θα τη συζητήσει, bro. Δεν είπε «παρατήστε με ήσυχο, δεν ασχολούμαι». Άρα, τι κάνει «νιάου – νιάου στα κεραμίδια».

Tomas Shelby says ότι ο mr Lekkakos θα είναι ο νέο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, bro. Απλά, ο Αλαφούζος κοιτάζει να βγάλει από τη μύγα… ξύγκι και καλά κάνει, of course. Money is money.

I will give you a serious inside information, bro. Θα δώσω μία σοβαρή πληροφορία, εκ των έσω. Ο mr Lekkakos, επειδή δεν είναι κανένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά μια σοβαρή προσωπικότητα, μπορεί να βοηθήσει στην προσέλκυση κι άλλων φίλων rich man στον Παναθηναϊκό. Διπλό το καλό.

Είπε, ακόμα, ο mr Lekkakos ότι θα θέσει κριτήρια για ν’ αναλάβει, αν του γίνει πρόταση. Ποιο είναι το πιο σοβαρό; Οι οργανωμένοι, bro. Η Θύρα 13! Χρόνια τώρα, επί Αλαφούζου και όχι μόνο, είχε «λόγο» στα πράγματα, ακόμα και τα οικονομικά.

Με τον mr Lekkakos στην προεδρία, αυτά τα προνόμια, τέλος. Δεν πρόκειται ποτέ να συνδιαλλάσσεται μαζί τους, για κανένα θέμα. Ποιος θα αναλάβει την όλη προσπάθεια να τους πείσει ότι άλλαξαν τα πράγματα; Ο Σοφοκλής Πιλάβιος! Good luck, mr Lekkakos.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FIFA και UEFA τα ξέρουν όλα, το θέμα είναι να ενεργήσουν πριν την κυβέρνηση…

Ο Χρήστος Υφαντής γράφει για τις διεθνείς ομοσπονδίες «που τα ξέρουν όλα» αλλά προς το παρόν προσπαθούν να γιατροπορέψουν τον καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου με ασπιρίνες
- Advertisement -