«Ο λόγος που πάγωσαν οι συζητήσεις Παϊρότζ – Παναθηναϊκού»

Σε αποκαλύψεις για την κατάσταση που εμπόδισε την ανάμιξη του Παϊρότζ με τον Παναθηναϊκό προχώρησαν ρουμανικά Μέσα ενημέρωσης

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Σε σειρά σημαντικών αποκαλύψεων που έρχονται να περιπλέξουν ακόμη περισσότερο το τοπίο όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις του Παναθηναϊκού προχώρησε η ιστοσελίδα «Gazeta Spurturilor».
Στο συγκεκριμένο θέμα γίνεται λόγος για την Ντιναμό Βουκουρεστίου και το ενδεχόμενο επενδυτή προερχόμενου από το Βέλγιο, με συνδετικό κρίκο τον προπονητή της, Μιρτσέα Ρέντνιτς, η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της Ρουμανίας, αναφέρεται και στο λόγο για τον οποίο έχει παγώσει η αγορά του Παναθηναϊκού από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για τους ατζέντηδες Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι, που δείχνουν ενδιαφέρον να ασχοληθούν ενεργά με την ομάδα της ρουμανική πρωτεύουσας και είχαν μεσολαβήσει στο παρελθόν για τη μεταγραφή του Ρέντνιτς στη Μουσκρόν,
Μάλιστα σημειώνεται και η εμπλοκή των δύο ατζέντηδων στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο βελγικό ποδόσφαιρο περί φοροδιαφυγής και ξεπλύματος χρήματος, στο οποίο η Μουσκρόν του Παϊρότζ είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών, και τονίζει πως αυτά ακριβώς τα γεγονότα έχουν μεσολαβήσει, ώστε να παγώσουν οι εξελίξεις που αφορούν την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας των πράσινων.

Τονίζεται πως «στην πραγματικότητα η Μουσκρόν εξακολουθεί να ελέγχεται από τον Ζάχαβι», που αποτελεί στενό συνεργάτη του Ταϊλανδού επιχειρηματία.
Ο ιδιοκτήτης της Ντινάμο αναζητά αγοραστή για την ιστορική ομάδα της Ρουμανίας, έχοντας θέσει τιμή πώλησης τα 6.000.000 ευρώ. Αυτά, την ώρα που ο Παϊρότζ βρίσκεται σε διαδικασία απεμπλοκής από τη βελγική ομάδα, μην έχοντας όμως επισημοποιήσει τη συμφωνία με το Τριφύλλι και διατηρώντας αποστάσεις το τελευταίο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Υπόθεση Γουόκαπ: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον… «δήμιό» του

Ο Insider γράφει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ και εξηγεί γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα, αλλά και για ποιον λόγο πιέζουν ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή
- Advertisement -