Ο Μίχελ να… ανατινάξει τη συμμαχία Μαρινάκη, Σαββίδη!

Ο Thomas Shelby των PEAKY BLINDERS γράφει ότι ο Μίχελ προκάλεσε στο «Καραϊσκάκης» για να διαλυθεί η συμμαχία Μαρινάκη - Σαββίδη 

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Thomas Shelby of PEAKY BLINDERS speaking now, bro. Good morning to mr Lubos Michel. Πήγε να βάλει φωτιά στο Καραϊσκάκη ο μίστερ Μίχελ. Και ξεσηκώθηκαν στον Ολυμπιακό εναντίον του, για τις χειρονομίες του. Πονηράτζα ο Λούμπος, bro.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, bro. Από τη στιγμή που ο Μαρινάκης με τον Σαββίδη έδωσαν τα χέρια, συμμάχησαν, ο Λούμπος κινδυνεύει να μείνει χωρίς δουλειά. Γι’ αυτό τα έκανε αυτά τα τρελά, να μοιράζει φιλάκια. Να προκαλέσει, να γίνει κανένα νταβαντούρι και να χαλάσει η συμμαχία.

Ο Tomas Shelby αποκάλυψε προ ημερών, τους φόβους που είχαν τόσο ο Μαρινάκης, όσο κι ο Σαββίδης όταν αποφάσιζαν να πορευτούν μαζί. Τους διάφορους παρατρεχάμενους τύπου Μίχελ, που πουλάνε εκδούλευση.

Να σου πω ένα παράδειγμα, bro. Να πάει σήμερα ο Μίχελ και να πει του Σαββίδη ότι του την έπεσαν στο Καραϊσκάκη, ότι έφαγε ψιλές. Αναγκασμένος, όχι να τον πιστέψει είναι ο Σαββίδης, αλλά αν προκληθεί κατακραυγή στη Θεσσαλονίκη, να υιοθετήσει τις παπαριές του Μίχελ, bro.

Είναι αναγκασμένος, γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ θ’ αρχίσει πάλι τα γνωστά, ότι ο Σαββίδης δεν πρέπει να εμπιστεύεται το Μαρινάκη και τα ρέστα, bro. He knows exactly what he’s doing, bro. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Αυτοί, οι τύπου Μίχελ είναι οι καλοθελητές, που σπάνε το μυαλό τους να βρουν κάτι ή να προκαλέσουν κάτι για να είναι κοντά στον πρόεδρο και να τα παίρνουν. Γραμμένη την έχει τη συμφωνία Μαρινάκη – Σαββίδη ο Λούμπος. Την τσέπη του κοιτάει.

Well, bro, να στο πω αλλιώς. Έκανε καμία δήλωση ο Ιβάν για τη νίκη του ΠΑΟΚ; Όχι, βέβαια. Έξυπνος άνθρωπος είναι ο Σαββίδης. Έγραψε τίποτα υβριστικό ο Γιωργάκης στο instagram; Όχι, βέβαια. Γιατί δεν έγραψαν; Γιατί σέβονται την συμμαχία με το Μαρινάκη. Ο Λούμπος τι σέβεται;

Πέρυσι στην Τούμπα ο Μίχελ την έπεσε στον Σάββα Θεοδωρίδη, bro, 80 χρονών άνθρωπο. Το έβγαλε το μεροκάματο και με το παραπάνω. Στο ματς με την ΑΕΚ και στον ρεπόρτερ της Nova τον Μανώλη Βογιατζάκη την έπεσε ο Λούμπος. Και στον Κομίνη, βέβαια, που του είπε «εσύ, τελείωσες».

Ο Κομίνης, βέβαια, δεν τελείωσε, ούτε ο Βογιατζάκης. Και μόλις έδωσαν τα χέρια ο Σαββίδης με το Μαρινάκη, ο Μίχελ ξέμεινε από αντικείμενο. Γι αυτό και προκάλεσε. Και στο φινάλε να έπαιζε καμία μπαλάρα ο ΠΑΟΚ και να νικούσε, είχε καλώς. Δεν πέρασε τη σέντρα, κέρδισε με αυτογκόλ και ο Λούμπος έστελνε φιλάκια. Και μεσαία δάχτυλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -