Ο Νταμπίζας άφησε για το καλοκαίρι τους μικρούς!

Ο Νίκος Νταμπίζας διέψευσε τα σενάρια περί ανανεώσεων των συμβολαίων των Τάσο Χατζηγιοβάνη και Γιάννη Μπουζούκη

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Φρένο στην παραφιλολογία που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, περί πρόωρων ανανεώσεων και ταυτόχρονη βελτίωση των αποδοχών των νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν συμβόλαια μέχρι το 2020 (Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης κλπ) φαίνεται ότι έβαλε ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού σε επικοινωνία που είχε με τους ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών τους ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει πρόθεση της διοίκησης να μπει από τώρα σε αυτό τον κύκλο των συζητήσεων – διαπραγματεύσεων.

Για τους μοναδικούς που θα γίνουν επαφές είναι για τους δύο που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Τον Κολοβέτσιο και τον Κουλιμπαλί. Άλλωστε αμφότεροι από την 1η Ιανουαρίου θα έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν σε άλλη ομάδα. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Νταμπίζας πρέπει να κινηθεί νωρίτερα για να τους διατηρήσει στην ομάδα εφόσον ο Δώνης κρίνει ότι του είναι απαραίτητοι.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει προκαταρκτικές επαφές με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -