«Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Φατίχ Καραγκιουμριούκ για τον Ενταό»

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Φατίχ Καραγκιουμριούκ για την απόκτηση του Αλασάν Ενταό, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται να έχει βάση.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (15/6), η τουρκική ιστοσελίδα www.fotospor.com έγραψε ότι οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στα 2.500.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τονίζοντας πως ο 24χρονος (31/12/1996) εξτρέμ είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά και τις υπογραφές παρά το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ!

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και ότι σύντομα η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Μάλιστα, στη γειτονική χώρα στέκονται στο γεγονός πως ο Ενταό είχε αποκτηθεί έναντι 75.000 ευρώ τον Ιανουάριο του 2020 και τώρα πωλείται με 2.500.000 ευρώ!

Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό και το θέμα δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάζεται στην Τουρκία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -