Ο Παπανικολάου πρότεινε άμεση συνάντηση με τους Φασούλα και Λιόλιο

Η επιστολή του Άγγελου Παπανικολάου προς τους Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιο

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Άγγελος Παπανικολάου απηύθυνε κάλεσμα στους συνυποψήφιους του για τις εκλογές της ΕΟΚ, Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιο, προκειμένου να γίνει μία συνάντηση και με τους τρεις μαζί, όπου και θα συζητηθούν δύο συγκεκριμένα θέματα.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή (6/6), με επιστολή του, ο Άγγελος Παπανικολάου ζήτησε συνάντηση μεταξύ των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ με θέμα συζήτησης τον ακριβή χρόνο διενέργειας των εκλογών της Ομοσπονδίας και τη σύνταξη κοινής επιστολής προς τον Λευτέρη Αυγενάκη για τον άμεσο έλεγχο και τη συμμετοχή στις Αρχαιρεσίες όλων των Σωματείων που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Το ακριβές περιεχόμενο της επιστολής:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σου εκφράσω την προσωπική θέση και άποψή μου αναφορικά με την επιτακτική ανάγκη συνεργασίας, σύνεσης και συναίνεσης κατά τη διάρκεια της περιόδου που θα προηγηθεί των εκλογών της ΕΟΚ, με γνώμονα το καλό του Ελληνικού Μπάσκετ.

Η απόφαση της περασμένης Παρασκευής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, σύμφωνα με την οποία παραμένει ως έχει η σύνθεση του νυν ΔΣ της Ομοσπονδίας, καταδεικνύει την αναγκαιότητα των παραπάνω τριών προϋποθέσεων και προστάζει την ομαλή διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών, μακριά από νέες δικαστικές προσφυγές και διχασμό.

Δεδομένου ότι επιδίωξή μας είναι να λειτουργούμε συνεχώς με βάση το αποκλειστικό συμφέρον του Ελληνικού Μπάσκετ, προτείνω την άμεση συνάντηση των τριών συνυποψήφιων Προέδρων, προκειμένου να κατατεθούν «επί τάπητος» τα εξής δύο θέματα:

· Ο ακριβής χρόνος διενέργειας των εκλογών της ΕΟΚ…

· Η σύνταξη κοινής επιστολής προς τον υφυπουργό Αθλητισμού για τον άμεσο έλεγχο των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί από Σωματεία, καθ’ ότι το μητρώο παραμένει «κλειδωμένο» τους τελευταίους έξι μήνες και συγκεκριμένα από τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Παρά τις προ διμήνου εξαγγελίες του υφυπουργού Αθλητισμού για τη εκ νέου λειτουργία του μητρώου, με σκοπό τον έλεγχο, τις εγγραφές των αιτήσεων και την επικαιροποίηση στοιχείων, η πλατφόρμα παραμένει ανενεργή.

Θεωρώντας ότι συμφωνούμε απόλυτα με τις δύο βασικές αρχές του Συντάγματος της χώρας μας, δηλαδή, της ελευθερίας του λόγου και του κατοχυρωμένου δικαιώματος του «εκλέγειν και του εκλέγεσθαι», ευελπιστώ στη θετική ανταπόκρισή σου.

Με εκτίμηση,

Άγγελος Παπανικολάου,

Μέλος της Προσωρινής Διοίκησης ΕΟΚ,

Καρδιολόγος και μέλος ΔΣ ΕΟΔΥ

Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΟΚ».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρότεινε επίσης, η συνάντηση να διεξαχθεί στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, παρουσία επώνυμων φιλάθλων.

  2. Θελει να δοθει διικαιωμα συμμεετοχης σε σωματεια που εχουν φακελο αλλα καμια αγωνιστικη δραστηριοτηττα/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -