Ο Thomas Shelby απαντάει και σε Δημάτο και σε Κυριάκο

Για να μην κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον κι οι δυο τους όλους εμάς ο Thomas Shelby of PEAKY BLINDERS με 818 λέξεις απαντάει και στους δυο

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

O Τhomas Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now, bro. Good afternoon to Mr Andrew Dimatos, press officer of AEK PAE. Πόσταρε τα δίκαια της ΑΕΚ ο Andrew στο facebook.

Lets start. Σε κάθε επιχείρημα, θα έχουμε και μία απάντηση, bro. This is democracy.

Λέει ο Andrew: Μια ολόκληρη εβδομάδα συστηματικής και συντεταγμένης πολεμικής εναντίον της ΑΕΚ η οποία οδήγησε και σε μια δικαστική απόφαση, που πλήττει καίρια το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Απαντάει ο Tommy Shelby: Δηλαδή, ο δικαστής επηρεάστηκε από την συντεταγμένη πολιτική και γι αυτό έβγαλε αυτή την απόφαση. Το «κοινό περί δικαίου αίσθημα» αφορά μονάχα τους οπαδούς της ΑΕΚ και κανέναν άλλον.

Λέει ο Andrew: Μπορεί η ετερόκλητη συμμαχία που έχει σχηματιστεί εναντίον της πρωταθλήτριας να πανηγύρισε… «ενωμένη»…

Απαντάει ο Tommy Shelby: Δηλαδή, η συμμαχία του Σαββίδη με το Μελισσανίδη ήταν… ομόκλητη; Τι εννοεί ο poeta Andrew;

Λέει ο Andrew: Αυτό είναι που θα πρέπει να μας δείξει το δρόμο γιατί φυσικά δεν γίνεται να παραμείνει αυτή η απόφαση στην έφεση. Δεν νοείται κάτι τέτοιο όσο κι αν είναι ξεκάθαρο ότι μας περίμεναν στη γωνία…

Απαντάει ο Tommy Shelby: Πώς είναι σίγουρος ο Andrew ότι θα καταπέσει η απόφαση στην Εφέσεων; Να μας πληροφορήσει πως απέκτησε τέτοια πληροφορία. Διότι όπως το θέτει, δεν είναι εκτίμηση, αλλά πληροφορία. Κι επίσης, να πας πει ποιος περίμενε στη γωνία την ΑΕΚ. Ο δικαστής μήπως; Να διευκρινιστεί, please, Μr Andrew.

Λέει ο Andrew: Υπήρξε ποτέ ελληνική ομάδα που δεν αντέδρασε όταν δικαστική απόφαση άλλαξε εναντίον της ξημερώματα;

Απαντάει ο Tommy Shelby: Η ΑΕΚ δεν αντέδρασε γιατί δεν ήθελε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, εν όψει του αγώνα της επόμενης ημέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Γι’ αυτό δεν αντέδρασε mr Andrew. Άσε τις σεμνοτυφίες.

Λέει ο Andrew: Οι ίδιοι δεν διαλαλούσαν ότι «ο Γραμμένος είναι δικός μας»; Οι ίδιοι δεν έλεγαν ότι το καλοκαίρι επιτεύχθηκε η εξυγίανση και ότι καθάρισαν τον πίνακα των διαιτητών;

Απαντάει ο Tommy Shelby: Οι ίδιοι τα έλεγαν, γιατί νόμιζαν ότι τις αποφάσεις για τη διαιτησία θα τις έπαιρνε ο Γραμμένος κι όχι ο Τριτσώνης με τον Περέιρα απλά να προεδρεύει.

Λέει ο Andrew: Ποια παράγκα μπορεί να γίνει χωρίς τον έλεγχο της ΕΠΟ και της Super League;

Απαντάει ο Tommy Shelby: Αυτή είναι παλιού τύπου παράγκα Mr Andrew. Στη νέου τύπου παράγκα δεν χρειάζεται η ΕΠΟ και Super League, όταν κυβερνούν ξένοι.

Απάντηση στον Κυριάκο Κυριάκο, που… απάντησε στον Andrew Dimatos

Λέει ο Κυριάκος: Για την ΑΕΚ, αισθάνθηκα την αμηχανία τους να κατασκευάσουν έναν εχθρό για να ενισχύσουν τη δική τους συσπείρωση.

Απαντάει ο Tommy Shelby: Κάνουν τα ίδια ακριβώς με σας, Κυριάκο Κυριάκο. Κι εσείς κατασκευάσατε έναν εχθρό, τον Ολυμπιακό, χρόνια τώρα.

Λέει ο Κυριάκος: Αν θες να κατηγορήσεις τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν τον «κατηγορείς» για την σιωπή του στην περυσινή εισβολή των ΜΑΤ στην κερκίδα της original στο μεταξύ σας παιχνίδι; Γιατί δεν κατηγορείς τον ΠΑΟΚ που δεν κατήγγειλε τη 10λεπτη διακοπή λόγω επεισοδίων στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός;

Απαντάει ο Tommy Shelby: Are you putting us on, mr Kiriakos? No kidding? Παραδέχεσαι ότι ο ΠΑΟΚ έκανε τουμπεκί για την εισβολή των ΜΑΤ! Δηλαδή, έκανε χάρη στην ΑΕΚ. Να μας πεις γιατί έκανε χάρη στην ΑΕΚ και δεν μίλησε ο ΠΑΟΚ που επαγγέλλεται την «εξυγίανση». Είδε ο ΠΑΟΚ μπροστά του την παρανομία και δεν την κατήγγειλε. Είναι ύποπτο αυτό Κυριάκο Κυριάκο κι ο καθένας μπορεί να υποθέσει ό,τι θέλει. Το ίδιο και για τη διακοπή. Άρα, πρέπει εσύ να μας πεις το λόγο και τι υπάρχει πίσω από την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην καταγγείλει.

Λέει ο Κυριάκος: Που είδατε να χαίρεται ο ΠΑΟΚ για την τιμωρία της ΑΕΚ; Διαβάσατε σήμερα αρθρογράφους από τη Θεσσαλονίκη;

Απαντάει ο Tommy Shelby: Δηλαδή, ο ΠΑΟΚ τα έβαψε μαύρα από την τιμωρία της ΑΕΚ; Κλαίει και οδύρεται Μr Kiriakos?

Λέει ο Κυριάκος: Κάνεις λάθος και στο έχω πει προσωπικά, να πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ ελέγχει και καθοδηγεί την αρθρογραφία. Αν το κάναμε θα πιέζαμε δημοσιογράφους να φύγουν από τα ΜΜΕ που δουλεύουν, θα αρνούμασταν είσοδο σε δημοσιογράφους που μας «πλήγωσαν» και θα είχαμε και καμιά καταγγελία για εκβιασμό.

Απαντάει ο Tommy Shelby: Ο ΠΑΟΚ δεν καθοδηγεί την αρθρογραφία. Ο Σαββίδης δεν έχει ούτε δικά του έντυπα, ούτε δικό του τηλεοπτικό κανάλι. Fake news, έτσι Κυριάκο Κυριάκο; Για το αν πιέσατε να φύγουν δημοσιογράφοι από συγκεκριμένα ΜΜΕ, άστο, το γνωρίζει η πιάτσα κι ο κόσμος, επίσης. Όσο αφορά αυτό που λες ότι θα αρνούσασταν την είσοδο σε δημοσιογράφους, νομίζετε ότι μπορείτε να το κάνετε; Υπάρχει και το σωματείο των δημοσιογράφων στην Θεσσαλονίκη.

Λέει ο Κυριάκος: …να σκιζόμαστε να πιέζουμε για το VAR και για ξένους διαιτητές που δεν σηκώνουν τηλέφωνα.

Απαντάει ο Tommy Shelby: Μισό λεπτό, Κυριάκο Κυριάκο. Για να θέλει διαιτητές που δεν σηκώνουν τηλέφωνα, πάει να πει ότι υπάρχουν διαιτητές που τα σηκώνουν; Κι αν ναι, ποιοι είναι αυτοί; Κι επειδή αναφέρεσαι σε ξένους, υπάρχουν ξένοι διαιτητές που το σήκωσαν το κινητό; Ποιοι είναι; Να κληθεί τώρα από τον αθλητικό εισαγγελέα για διευκρινίσεις ο Κυριάκος.

Προηγούμενο άρθροΣκόραρε ο Μεριά (Video)
Επόμενο άρθροΠήρε εξιτήριο ο Γιαννιώτας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -