ΑΕΚ: Ο τραπεζίτης και πετρελαιάς Σάντορ Τσάνγι εναντίον Μελισσανίδη!

Ο  Tommy Shelby προειδοποιεί: Ο Σάντορ Τσάνγι, φίλος του Ούγγρου πρωθυπουργού και αντιπρόεδρος της FIFA είναι ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας με σκανδαλώδεις διαιτησίες, Βίντι

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now, bro. Have you got the news για τον Τσάνγι, Tiger? Τα έμαθες τα νέα για τον Σάντορ Τσάνγι, Δημητράκη; Η Βιντεότον ή Βίντι δεν είναι παίξε – γέλασε και κακώς πανηγυρίζει η ΑΕΚ πριν καν γίνουν τα παιχνίδια, bro.

Do you know, mr. Tiger, τίνος ομάδα είναι η Βιντεότον; Είναι του πρωθυπουργού τη Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, bro. Δηλώνει φανατικός οπαδός της. Ναι, είναι αυτός ο σκληροπυρηνικό που έκλεισε τα σύνορα της Ουγγαρίας για τους μετανάστες. Ακροδεξιό τον χαρακτηρίζουνε.

Και τίνος ιδιοκτησία είναι; Του Σάντορ Τσάνγι, bro. Φίλου του Ουρμπάν και πλουσιότερου ανθρώπου στην Ουγγαρία.  Μη τον πάρεις αψήφιστα, mr. Tiger.

Από τότε που ανέλαβε ο Τσάνγι, οι οπαδοί των άλλων ομάδων εξαγριώθηκαν για τις σκανδαλώδεις πολιτικών προσώπων υπέρ της Βιντεότον και φυσικά, τις προκλητικές διαιτησίες υπέρ της. Τα περισσότερα συνθήματα στα γήπεδα αναφέρονται κατά της διαιτησίας, mr. Tiger.

Δεν τελειώσαμε, όμως, bro. Ο Σάντορ ξέρεις, mr Tiger, τι δουλειά κάνει; Have a notebook και γράφε: Είναι ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης τράπεζας στην Ουγγαρία, της ΟΤΡ Bank. Είναι και μέλος της πολυεθνικής εταιρίας πετρελαίων ΜΟL, bro.

Και δεν τελειώσαμε, mr Tiger. Ελέγχει ολόκληρη σχεδόν, την διατροφική αλυσίδα στην Ουγγαρία και τη μισή στην Κροατία. Bonafarm, το όνομά της.

 

Άκου και το καλύτερο, mr. Tiger. Ο Σάντος Τσάνγι είναι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας! Και το ακόμα καλύτερο; Είναι κι αντιπρόεδρος της FIFA, bro.

What i want to say, bro, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ο Σάντορ κολυμπάει στο χρήμα. Κι όποιος κολυμπάει στο χρήμα, κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Γιατί; Διότι «πουλάει» τις επιτυχίες της στον πρωθυπουργό, bro. Τον φίλο και κολλητό του Βίκτορ Ορμπάν!

Ο Σάντορ Τσάνγι είναι ο μόνος Ούγγρος που μπήκε στην λίστα του περιοδικού των λεφτάδων «Forbes». Το φυσάει το μπικικίνι. Και την ΑΕΚ τη βλέπει σαν μια χαψιά. Να δούμε και ποιος θα είναι ο διαιτητής και τα ξαναλέμε, bro.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FIFA και UEFA τα ξέρουν όλα, το θέμα είναι να ενεργήσουν πριν την κυβέρνηση…

Ο Χρήστος Υφαντής γράφει για τις διεθνείς ομοσπονδίες «που τα ξέρουν όλα» αλλά προς το παρόν προσπαθούν να γιατροπορέψουν τον καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου με ασπιρίνες
- Advertisement -