ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Βασιλειάδης ανασχηματίζεται, λόγω… επιτυχιών!

Ο Τσίπρας τον… ανασχηματίζει και τον αναβαθμίζει, επειδή έλυσε όλα τα προβλήματα του αθλητισμού!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

This is Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS speaking. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μας χαιρετάει σιγά – σιγά. Όσο τον χαρήκαμε, τον χαρήκαμε. Πάει αλλού να παράξει έργο. Τον «καθαρίζει» ο Τσίπρας σαν αυγό. Like an egg, bro.

Ανασχηματισμό θα κάνει ο prime minister, bro. Θα διώξει κόσμο και κοσμάκη. Γιατί; Για να φανεί ότι δουλεύει. Ότι δεν θ’ αφήσει να περάσει έτσι  εθνική καταστροφή στο Μάτι. Γι αυτό θα πάρει τη χατζάρα κι όποιον πάρει ο χάρος. Κι ο Γεώργιος Βασιλειάδης είναι ένας από αυτούς.

Όχι, βέβαια, ότι θα κακοπέσει η νέα θέση του Βασιλειάδη, που θα είναι καλύτερη απ’ αυτή, αλλά, να. Τον είχαμε συνηθίσει. Όλα τα θέματα που προέκυψαν στον αθλητισμό, τα έλυσε όλα.

Δεν υπάρχει αθλητής, αθλήτρια ή ομάδα, που να μην βγήκε φωτογραφία ο Βασιλειάδης, bro. Pictures συνέχεια. «Έλυσε» και το θέμα των τηλεοπτικά άστεγων ΠΑΕ, προσφέροντας χρήματα από την ΕΡΤ. Των φορολογουμένων, δηλαδή.

Άσχετα, τώρα, αν οι ΠΑΕ δεν τσίμπησαν, bro. George Vasiliades ήθελε να κάνει Σοβιετία το ποδόσφαιρο. Γι αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα, ο Τσίπρας θα τον αναβαθμίσει. Το θέμα είναι ποιος θα έρθει, όμως. Κάποιος που να έχει καλύτερες πόζες στις φωτογραφίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -