ΟΦΗ

ΟΦΗ: Τα πρόστιμα έγιναν δωροεπιταγές για το Χαμόγελο του Παιδιού

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο ΟΦΗ που έδωσε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από πρόστιμα για πειθαρχικά παραπτώματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ: «Οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου συγκέντρωσαν όσα χρήματα είχαν μαζευτεί από τα πρόστιμα, τα οποία και υπήρξαν κατά την διάρκεια της σεζόν για αργοπορία στις προπονήσεις και άλλων πειθαρχικών παραπτωμάτων και τα μετέτρεψαν σε δωροεπιταγές που δωρίστηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Συνήθως ο ορισμός της λέξης “πρόστιμο” αναφέρεται σε κάτι αρνητικό. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ όμως κατάφεραν να της δώσουν θετική έννοια και για μια ακόμα φορά να δείξουν στην πράξη την ευαισθησία τους.

Από τα χρήματα που μάζεψαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια, λόγω των… αργοπορημένων στις προπονήσεις, αγόρασαν τρόφιμα και έδωσαν δωροεπιταγές από τα @xalkiadakis.gr στο @xamogelotoupaidiou.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια για την κοινωνική δράση των ποδοσφαιριστών μας κι επίσης ευχαριστούμε πολύ τα Super Market Χαλκιαδάκης, χορηγό της ομάδας μας, για την έμπρακτη στήριξη στο συγκεκριμένο εγχείρημα».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top