ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ

Οι Αγγελόπουλοι αγόρασαν Cube, ο Γιαννακόπουλος έχει τις οθόνες με… πολυμετοχικότητα!

Cube ΣΕΦ ΟΑΚΑ jumbotron Αγγελόπουλοι Γιαννακόπουλος

Πως σας φάνηκε το Cube που έκανε πρεμιέρα στο ΣΕΦ; Το πρώτο Cube στην Ελλάδα δηλαδή, διότι τέτοιο πράγμα υπάρχει μόνο στο NBA. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός διευκρίνισε πως είναι το πιο σύγχρονο εργαλείο στην Ευρώπη και συναγωνίζεται τα καλύτερα του NBA. «Για μισό λεπτό όμως», θα πει κάποιος, φίλος του Παναθηναϊκού ενδεχομένως. «Γιατί αγνοείτε το jumbotron που έβαλε στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης;» είναι μια σκέψη που θα περάσει από το μυαλό πολλών.

Αγαπημένοι αναγνώστες του FWS, που έχω αρχίσει ήδη να σας νιώθω σαν αδέλφια μου, είμαι έτοιμος για σκληρές αλήθειες. Κατευθείαν από την Πορτοκαλί Στοά στην οθόνη σας. Όντως, ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος που κρέμασε γιγαντοοθόνη στο ταβάνι του ΟΑΚΑ. Μόνο που δεν τη σκέφτηκε πρώτος. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν παραγγείλει εδώ και πολλούς μήνες το Cube και αν δεν τους έκανε καψόνια η προηγούμενη διοίκηση θα το είχαν φέρει στην Ελλάδα και θα το είχαν κρεμάσει από τα τέλη της περασμένης σεζόν ή έστω από την αρχή του καλοκαιριού.

Μια άλλη διαφορά είναι πως στη μια περίπτωση έχουμε ένα υπερσύγχρονο Cube που προέρχεται από αμερικανική εταιρία η οποία έχει κατασκευάσει μερικά από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τα οποία κρέμονται στο ταβάνι κλειστών σταδίων του NBA και του NHL (χόκεϊ). Αυτό που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ είναι τέσσερις flat οθόνες ενωμένες οι οποίες σχηματίζουν έναν κύβο. Μια χαρά είναι κι αυτό βέβαια, αλλά τεχνολογικά δεν έχει απολύτως καμία σχέση. Και δεν ήταν καν καινοτομία: κάτι αντίστοιχο είχε εγκατασταθεί ενόψει φάιναλ φορ Champions League, το οποίο κατέκτησε η ΑΕΚ.

Το καλό όμως έρχεται τώρα. Το Cube στο ΣΕΦ το αγόρασαν οι Αγγελόπουλοι. Με τα λεφτάκια τους. Αυτοί που «πεινάνε», που φεύγουν, που δεν μπορούν άλλο. Οι οθόνες του ΟΑΚΑ πάλι είναι… συνιδιοκτησία. Κάτι σαν την πολυμετοχικότητα δηλαδή, για να το κάνω λιανά στην παναθηναϊκή γλώσσα. Οι πληροφορίες που πήρα από έναν «νέο» στη Στοά τις προάλλες λένε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει αγοράσει από μόνος του τις οθόνες, αλλά ότι αυτές προς το παρόν ανήκουν σε μεγάλο ποσοστό σε μια διαφημιστική εταιρία που έχει και την εκμετάλλευσή τους. Και όπως πρόσθεσε ο «νέος», σε τέσσερα χρόνια θα περιέλθει στην πλήρη κυριαρχία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το μηχάνημα. Μέχρι τότε, οι Πράσινοι θα βολεύονται με ποσοστά…

2 Σχόλια

2 Comments

  1. Πάντοτε λιοντάρι

    14/10/2019 20:17 at 20:17

    Δηλαδή ο τρακης κάνει οικονομία,και εμεις ξοδεύουμε για να έχουμετο καλύτερο προβολικο στον κοσμο; Με τόσα προβλήματα;; Ελάτε ρε παιδιά,δεν ειναι θεμα να νιώθουμε μάγκες.

  2. ...

    14/10/2019 21:26 at 21:26

    Μιλάτε για το jumbotron και χαίρεστε ενώ δεν έχετε ούτε σαλιο. Θα βγείτε τελευταίοι αλλά δεν πειράζει γιατί έχετε καλύτερο jumbotron. Με μπάτζετ 50€ και παίκτες επιπέδου ΑΕΚ νομίζετε ότι θα κάνετε ομάδα για τετράδα. Καληνύχτα και καλή χρονιά να εχετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top