«Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι τουλάχιστον τρεις μήνες απλήρωτοι!»

«Καζάνι που βράζει» είναι η ΑΕΚ και οι παίκτες της τουλάχιστον τρεις μήνες απλήρωτοι, όπως έγραψε στα social media ο Ντονάτας Ουρμπόνας!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έκανε την αρχή, ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου στην μπασκετική ΑΕΚ!

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (29/3) έπειτα από δική του απόφαση, στέλνοντας εξώδικο για οφειλές τριών ετών προς το πρόσωπό του, ύψους 100.000 ευρώ!

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/3), ο Ντονάτας Ουρμπόνας έδωσε συνέχεια στο φλέγον ζήτημα της «απληρωσιάς» στους Κιτρινόμαυρους, προφανώς έχοντας καλύτερη πληροφόρηση λόγω του συμπατριώτη του, Γιόνας Ματσιούλις.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός δημοσιογράφος που ασχολείται με το μπάσκετ, έγραψε στο Twitter πως και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ σκέφτονται όχι μόνο να ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξε ο Ρογκαβόπουλος, αλλά και να ζητήσουν τον τερματισμό των συμβολαίων τους!

Μάλιστα, ο Ουρμπόνας σημείωσε πως οι αθλητές της ΑΕΚ είναι τουλάχιστον τρεις μήνες απλήρωτοι και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να θέσουν εαυτόν εκτός ομάδας, καθώς το τμήμα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ο Λιθουανός ρεπόρτερ έγραψε σχετικά: «Όπως επιβεβαιώνεται από πηγές, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Μαθαίνω ότι δεν έχει πληρώσει μισθούς σε παίκτες για τουλάχιστον τρεις μήνες. Κάποιοι από αυτούς σκέφτονται να τερματίσουν τα συμβόλαιά τους. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αρνήθηκε, ήδη, να προπονηθεί και έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας».

Η ανάρτηση του Ουρμπόνας στο Twitter:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -