ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οι «πάνθηρες» βοηθούν όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν!

Πανιώνιος

Τρομερή κίνηση από τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου, τους «πάνθηρες», οι οποίοι με ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν ότι θα βοηθήσουν όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Η έξαρση του κορωνοϊού έχει κινητοποιήσει όλους τους πολίτες, έτσι ώστε να βοηθήσουν όλους όσους έχουν ανάγκη, αλλά δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι τους.

Έτσι, οι «πάνθηρες» δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, καθώς όπως έκαναν γνωστό θα πηγαίνουν οι ίδιοι είδη πρώτης ανάγκης σε συμπολίτες μας που δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγο του ιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου:

«Πανιώνιος σημαίνει Προσφυγιά και Προσφυγιά σημαίνει ανθεκτικότητα στις δυσκολίες.

Στα δύσκολα επομένως, αυτό που μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό είναι να κλιμακώσουμε την αλληλεγγύη για να ενισχύσουμε την ανθεκτικότητα. Αυτό κληρονομήσαμε, αυτό θα μεταλαμπαδεύσουμε.

Τούτες λοιπόν τις περίεργες μέρες έχουμε χρέος να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον.

Ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού έχει μεγάλη ανάγκη. Εμείς που μπορούμε λόγω ηλικίας και καλής υγείας να προσφέρουμε στις ευπαθέστερες κοινωνικές ομάδες καλούμαστε να δράσουμε.

Καλούμαστε από την συνείδηση μας. Αυτή που μας έκανε Πανιώνιους γιατί αισθανόμαστε στην ζωή μας ότι έχουμε αξίες και ιδανικά.

Γιατροί δεν είμαστε, ούτε νοσηλευτές για να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Είμαστε όμως ενεργοί πολίτες και σε αυτά τα πλαίσια υπάρχουν κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε για να σταθούμε δίπλα σε εκείνους με ανάγκες.

Σκεπτόμενοι τα παραπάνω το Panthers Club Νέας Σμύρνης αποφάσισε τα εξής :

• Από Δευτέρα 30 Μαρτίου και μέχρι το Σάββατο 4 Απριλίου κάποια μέλη του Συνδέσμου με αυτοκίνητο θα πηγαίνουν στο Super Market και το φαρμακείο για τις ανάγκες συμπολιτών μας που δεν έχουν την δυνατότητα να πηγαίνουν μόνοι τους.

• Θα δεχόμαστε μηνύματα στην κεντρική σελίδα του Συνδέσμου μας στα οποία θα κανονίζουμε το πως και το πότε θα κάνουμε την ενέργεια με τον καθένα ξεχωριστά.

• Θα μπορούμε να καλύψουμε ανθρώπους στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

• Θα εξυπηρετούμε με σειρά προτεραιότητας.

Ελπίζουμε έστω και στο ελάχιστο να φανούμε χρήσιμοι στον αγώνα κατά του αόρατου εχθρού.

Ας είμαστε όλοι μαζί, συσπειρωμένοι και μονιασμένοι. Μπορεί να κερδίσουμε, μπορεί και να ηττηθούμε.

Ένα θα είναι το πιο σημαντικό όμως. Θα έχουμε αγωνιστεί».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top