Όλα τ’ άλλα ήταν καθαρά και μας βρομάει ο Παϊρότζ;

Ο Γιώργος Σπανουδάκης γράφει για την ευαισθησία που επιδεικνύουν άπαντες για την εξαφάνιση του Ταϊλανδού, όταν όλα τα… προηγούμενα βρομούσαν και έζεχναν!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Παρατηρώ έναν ομαδικό… προβληματισμό για την εξαφάνιση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, μετά την σχετική διαρροή από την πλευρά Αλαφούζου. Ο μεγαλομέτοχος υποστηρίζει ότι τον ψάχνει και δεν τον βρίσκει. Δεν του απαντάει στα τηλέφωνα, ούτε στα μηνύματα.

Ο Αλαφούζος μπορεί να δέχθηκε κριτική για τα περσινά, αλλά εξακολουθεί να κινεί τα νήματα της επικοινωνίας, χωρίς… αντίλογο.

Τι σημαίνει χωρίς αντίλογο;

Ό,τι θέλει το περνάει προς τα έξω και δυστυχώς τα μέσα και οι δημοσιογράφοι το καταγράφουν δίχως να μπορούν να αποδείξουν εάν ισχύει! Τραγικό αλλά είναι η αλήθεια.

Και για να μην θεωρήσει κάποιος ότι το γράφω επί τούτου για τον Παϊρότζ, ανάλογη μονόδρομη ενημέρωση υπάρχει για όλα τα ζητήματα, δίχως περιθώρια «επαλήθευσης».

Για παράδειγμα στο οικονομικό που γίνεται και η κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια, ελάχιστοι γνωρίζουν τα κιτάπια. Ο Αλαφούζος και άντε δύο τρεις ακόμη από το λογιστήριο. Οπότε παίζουν μπάλα κατά το δοκούν.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να χρωστάει 24 εκατ. ευρώ σε παρελθοντικά χρέη, τα οποία όσο και εάν ψάξεις δεν μπορείς τα βρεις. Όπως δεν μπορούσες να βρεις πως προέκυπταν τα 94 εκατ. ευρώ, που μας έλεγαν πριν από δύο χρόνια.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει αναλυτική κατάσταση με τα χρέη, έτσι ώστε να μπορείς να τσεκάρεις τις οφειλές, μια ΠΑΕ μπορεί να δημιουργεί (νόμιμα) ενεργητικό και παθητικό. Μην μπούμε στους τρόπους που μπορεί να το κάνει…

Και εντάξει να αφήσουμε στην άκρη το οικονομικό, δηλαδή μάς βρομάει τώρα η υπόθεση Παϊρότζ και δεν μάς βρόμαγε το καλοκαίρι; Είναι λογικό ένας νέος επενδυτής να αφήνει την ομάδα αβοήθητη;

Δεν μάς βρόμαγε που εμφανίστηκε τον… Απρίλιο, λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση της τιμωρίας της ομάδας;

Και άντε να αφήσω στην άκρη και τον Παϊρότζ και πάμε σε μια σειρά γεγονότα που όταν συνέβαιναν, ήταν για την πλειοψηφία των ΜΜΕ απολύτως φυσιολογικά.

Από την ενασχόληση του Αλαφούζου, μέχρι την πολιτική που ακολούθησε με προπονητές, τεχνικούς διευθυντές και μεταγραφές. Από τα «πληρώνω», «δεν ξαναπληρώνω». Από το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και την Παιανία μέχρι τα σχέδια του γηπέδου για… Βοτανικό, ΟΑΚΑ και Λεωφόρο.

Όλα αυτά δεν βρομούσαν και μάς βρομάει ο αμίλητος Παϊρότζ;

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό για μία ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί από τα fake news.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Υπόθεση Γουόκαπ: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον… «δήμιό» του

Ο Insider γράφει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ και εξηγεί γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα, αλλά και για ποιον λόγο πιέζουν ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή
- Advertisement -