18.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την ανανέωση Σπανούλη ανήμερα της 10ης επετείου από τη μεταγραφή του!

Σαν σήμερα, στις 11/07/2010, ο Βασίλης Σπανούλης πήρε μία ιστορική απόφαση. Να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και να αλλάξει για πάντα την ιστορία του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Μία δεκαετία αργότερα, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ επέλεξη αυτή τη συμβολική ημέρα για να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του εμβληματικού αρχηγού του και την παραμονή του στο Λιμάνι της καρδιάς του. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (11/7) ημέρας, ο Ολυμπιακός μέσα από social media προετοίμαζε τους φιλάθλους για την ανακοίνωση της παραμονής του αρχηγού.

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους ακόμη ένα χρόνο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο σπουδαίος Βασίλης Σπανούλης θα κλείσει 11 συναπτά έτη στον Ολυμπιακό και ευχή όλων στον σύλλογο είναι να ενισχύσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τόσο με το πάθος του εντός παρκέ, όσο και εκτός, ώστε οι Ερυθρόλευκοι να επιστρέψουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς