Ολυμπιακός: Δοκιμαστικά σε Θεσσαλονίκη και Άρτα

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις – δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών στη Θεσσαλονίκη για την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Σειρά παίρνει η Άρτα.

Με τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη να λειτουργεί ως πόλος έλξης για όλα τα παιδιά της βορείου Ελλάδας που θέλουν να αγωνιστούν με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος, οι προπονήσεις διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα (7/6).

Τα παιδιά βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Θεσσαλονίκης και προπονήθηκαν τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας υπό το βλέμμα των ανθρώπων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, αντιπροσωπεία των οποίων βρέθηκε στην πόλη.

Τα δοκιμαστικά συνεχίζονται την Τρίτη (8/6) στη βορειοδυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Άρτας. Πέρα από το τμήμα σκάουτινγκ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, παρόντες στη διαδικασία είναι και ο προπονητής της Κ17, Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο επικεφαλής τερματοφυλάκων, Λουίτζι Τσέναμο, αλλά και ο προπονητής της Κ12, Γιάννης Αποστολάκης.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Θοδωρής Ελευθεριάδης, τόνισε: «Η παραγωγική διαδικασία δεν σταματά ποτέ στον Ολυμπιακό. Η διαδικασία στη Θεσσαλονίκη κύλησε εξαιρετικά, με την Ακαδημία να βρίσκεται σε κάθε πόλη της Ελλάδας όπου θα πραγματοποιούνται προπονήσεις νέων ποδοσφαιριστών».

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών, Βασίλης Νάνος, είπε: «Αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τη Διεύθυνση Σχολών η ανάδειξη της Σχολής Θεσσαλονίκης σε ποδοσφαιρικό κέντρο για τα νέα παιδιά της Μακεδονίας. Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε σε Άρτα και Καλαμάτα».

Η ανάρτηση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα social media:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι αποδεικνύει ότι πρέπει να παίζει περισσότερο

Από τους εξτρέμ που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι είναι ο μοναδικός που διαθέτει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του: την ντρίμπλα! Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης
- Advertisement -