Ολυμπιακός: Δοκιμαστικά στην Άρτα υπό το βλέμμα του Νικοπολίδη

Συνέχεια των δοκιμαστικών από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, στη γενέτειρα του Αντώνη Νικοπολίδη, Άρτα!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Ολυμπιακός και η Ακαδημία του συνεχίζουν τα δοκιμαστικά τεστ σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα ενόψει της νέας σεζόν. Για μία ακόμα χρονιά, οι Ερυθρόλευκοι σαρώνουν την Ελλάδα για να εντοπίσουν νέα ταλέντα!

Έτσι, με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται οι προπονήσεις στο πλαίσιο των δοκιμαστικών προπονήσεων από την Ακαδημία του Ολυμπιακού σε όλη την ελληνική επικράτεια. Μετά τη Θεσσαλονίκη, σειρά πήρε η Άρτα, την την Τρίτη (8/6).

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στην ομώνυμη πόλη και με όλα τα μέτρα ασφαλείας σε πλήρη εφαρμογή, πλήθος παιδιών από την Άρτα και την ευρύτερη περιφέρεια προπονήθηκαν υπό το βλέμμα του υπεύθυνου Ακαδημιών του συλλόγου, Αντώνη Νικοπολίδη, που βρέθηκε στη γενέτειρά του μαζί με το τμήμα σκάουτινγκ της Ερυθρόλευκης Ακαδημίας: τον τεχνικό διευθυντή, Θοδωρή Ελευθεριάδη, και τον διευθυντή δικτύου σχολών, Βασίλη Νάνο.

Στα δοκιμαστικά βρέθηκαν ακόμα παιδιά από τις σχολές του Ολυμπιακού σε Κέρκυρα και Ιωάννινα!

Η ανάρτηση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα social media:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Οι πίνακες «made in Klattenburg» και η ευκαιρία των 21 διαιτητών

Ο Χρήστος Υφαντής επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στην ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας και αποκρυπτογραφεί τα «μηνύματα» που στέλνει ο επικεφαλής της ΚΕΔ
- Advertisement -