Ολυμπιακός: Εκδικάστηκε η προσφυγή του Κρίστινσον κατά της ΑΕΛ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

O Όγκμουντουρ Κρίστινσον αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2020 στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα η ΑΕΛ οφείλει χρήματα στον τερματοφύλακα των Ερυθρόλευκων από τη θητεία του στη θεσσαλική ομάδα.

Ο Ισλανδός παίκτης έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ΑΕΛ, διεκδικώντας τα οφειλόμενα χρήματα ύψους 39.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, η προσφυγή εκδικάστηκε, τη Δευτέρα (7/6), στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, ύστερα από τρεις αναβολές, ερήμην της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Οι Βυσσινί έχουν οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στον Κρίστινσον για το διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2019 μέχρι και τον Ιούνιο του 2020. Ως μάρτυρας κλήθηκε ένας από τους εκπροσώπους του 32χρονου (19/6/1989) τερματοφύλακα, που τόνισε ότι η ΑΕΛ αθέτησε δύο ή τρεις φορές τη συμφωνία της με τον παίκτη.

Από τις 52 χιλιάδες ευρώ, που ήταν το αρχικό ποσό των οφειλών, οφείλονται 39 χιλιάδες ευρώ στον Κρίστινσον. Τον Φεβρουάριο η ΑΕΛ πλήρωσε 3.000 ευρώ και τον Μάρτιο άλλες 10.000 ευρώ, αλλά η θεσσαλική ομάδα δεν ήταν συνεπής στην καταβολή των δόσεων του Απριλίου και του Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Οι πίνακες «made in Klattenburg» και η ευκαιρία των 21 διαιτητών

Ο Χρήστος Υφαντής επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στην ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας και αποκρυπτογραφεί τα «μηνύματα» που στέλνει ο επικεφαλής της ΚΕΔ
- Advertisement -