Ολυμπιακός: Επιστρέφει στη δράση το τμήμα κολύμβησης

Επανεκκίνηση με δύο Ημερίδες για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Έπειτα από μακρά παύση στην αγωνιστική δραστηριότητα, η επανεκκίνηση στην κολύμβηση αρχίζει το ερχόμενο τριήμερο (16-18/4) με τις Ημερίδες για τις Εθνικές ομάδες και των ορίων, που διεξάγονται σε ΟΑΚΑ, Ποσειδώνιο και Ιλίσιο κολυμβητήριο (17-18/4).

Η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος με 29 αθλητές, 15 Άνδρες και 14 Γυναίκες, στην Ημερίδα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με 14 αθλητές, 9 Άνδρες και 5 Γυναίκες, στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Ιλίσιο το Σαββατοκύριακο.

Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών, οι οποίοι προετοιμάζονται με ορίζοντα τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, όπου θα διεκδικήσουν τον 62ο τίτλο του συλλόγου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Υπόθεση Γουόκαπ: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον… «δήμιό» του

Ο Insider γράφει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ και εξηγεί γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα, αλλά και για ποιον λόγο πιέζουν ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή
- Advertisement -