Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε θέση στην κερκίδα!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η διάθεση των εικονικών εισιτηρίων για τη φιέστα της 12ης Μαΐου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και, την Πέμπτη (6/5), θέση στην κερκίδα πήρε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού αγόρασε το εισιτήριό του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στηρίζοντας τον Ερασιτέχνη. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, προσφέρει τα πάντα στον Ολυμπιακό και τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε και το δικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Παίρνουμε όλοι θέση στην «κερκίδα»! Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!».

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το μεσημέρι της Πέμπτης (6/5), στα social media: «Παίρνουμε και εμείς θέση στην «κερκίδα»! Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει την προσπάθεια της «εικονικής» κερκίδας στη φιέστα του Θρύλου, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μας!».

Βεβαίωση

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

H ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στα social media:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Γουόκαπ: Πολυδιάστατος και με… κρύο αίμα!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έκανε «ένεση» ποιότητας και αναβάθμισης στο έμψυχο δυναμικό του, αποκτώντας έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές, πολύ καλά!
- Advertisement -