Ολυμπιακός: Παραίτηση Πίκουλα από την Ακαδημία

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Παρελθόν αποτελεί από την Ακαδημία του Ολυμπιακού ο Αντώνης Πίκουλας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή.

Ύστερα από περίπου δεκατρείς μήνες στο συγκεκριμένο πόστο, ο Αντώνης Πίκουλας παραιτήθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

Ο άλλοτε εκδότης της εφημερίδας «Γαύρος» αναμένεται να επιστρέψει στο χώρο του Τύπου, καθώς προτίθεται να ασχοληθεί με δύο νέα εκδοτικά εγχειρήματα (radar.gr και klik.gr). Ήταν μία ειλημμένη και προσωπική απόφαση η αποχώρησή του από τη θέση του Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Γενικότερα, στην Ακαδημία του συλλόγου βρισκόταν από τον Απρίλιο του 2019, όντας ο συνδετικός κρίκος με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Άλλωστε, το αγωνιστικό κομμάτι της Ακαδημίας των Ερυθρόλευκων «τρέχουν» ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, ενώ με το διοικητικό σκέλος αναμένεται να επιφορτιστεί η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου.

Ολυμπιακός: Δοκιμαστικά στην Καλαμάτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι αποδεικνύει ότι πρέπει να παίζει περισσότερο

Από τους εξτρέμ που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι είναι ο μοναδικός που διαθέτει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του: την ντρίμπλα! Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης
- Advertisement -