ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά ΕΠΟ: Σοβαρευτείτε επιτέλους, ο τελικός να γίνει στο καταλληλότερο γήπεδο

Ολυμπιακός

Επίσημη μορφή πήρε η διαμαρτυρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μετά την εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου να διεξαχθεί ο τελικός στις 26 Ιουλίου στη Ριζούπολη.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και ζητάει επιτέλους σοβαρότητα, αφού υποστηρίζει πως υπάρχουν πολλά διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα και η Ριζούπολη δεν ενδείκνυται για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση: «Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης.

Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.

Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο κατατοπιστικότατο θέμα του Χρήστου Υφαντή στο FWS.gr αναφορικά με το τι ισχύει και γιατί είναι παράνομη η διεξαγωγή του τελικού στο «Γ. Καμάρας».

Τελικός στη Ριζούπολη: Μια απλή ανάγνωση του Κ.Α.Π. θα απέτρεπε τη νέα ξεφτίλα της ΕΠΟ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top