More

  Παλαίμαχοι ΑΕΛ σε Κούγια: Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και της ανοχής

  ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

  Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για τα όσα συμβαίνουν στους «βυσσινί» το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του ιδιοκτήτη της ομάδας, αναφέροντας ότι «η υπομονή και η ανοχή εξαντλείται».

  Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων: «Για πολλοστή φορά γινόμαστε μάρτυρες οξείας αντιπαράθεσης, ανάμεσα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ και αναλόγως της περίστασης ενός προσώπου, μιας άλλης ομάδας , κάποιου οργανισμού και τώρα κατά των θεσμών. Ξεκάθαρα η τοποθέτηση μας είναι μόνο τα γεγονότα που υποβαθμίζουν την ομάδα μας, δεν μας ενδιαφέρουν οι όποιες οικονομικές ή προσωπικές διαφορές που δημοσιοποιούνται σε επιχειρηματικό επίπεδο.

  Κ. Κούγια, η σιωπή μας όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας σου στην ομάδα μας, θεωρήθηκε από τους φιλάθλους μας συνενοχή , χάθηκε ο σεβασμός τους αλλά το κυριότερο κλονίστηκαν οι προσωπικές μας σχέσεις. Η κλεψύδρα που ξεκίνησε την ώρα του ερχομού σου ήταν γεμάτη προσδοκίες, υπομονή και περιέργεια.

  Πλέον άδειασε και αυτό που μας έδειξε όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι δεν μπορείς να αφομοιώσεις την κουλτούρα και την ιστορία αυτής της ομάδας … Διχασμός του κοινωνικού ιστού της πόλης, συνεχείς απειλές, ύβρεις και φραστικές επιθέσεις προς φιλάθλους, δημοσιογράφους, παλιούς παράγοντες, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, πρώην προπονητές και προσφάτως ακόμη και των θεσμών, ακόμη και του ιδίου του δημάρχου των Λαρισαίων.

  Όλα αυτά αποτελούν συνολικά αμαύρωση της ιστορίας της ομάδας μας , μιας ομάδας που ήταν αγαπητή σε όλη την Ελλάδα για την αξία των τίτλων της που τους κατέκτησε όχι σε γραφεία , με επιστολές και λόγια, αλλά με αγώνες μέσα στα γήπεδα. Για αυτήν την πόλη η ΑΕΛ θεωρείται ορόσημο και βασικό γρανάζι στο άρμα της φήμης της. Ο χρόνος που σας δόθηκε, θεωρούμε ότι είναι επαρκής, δυστυχώς ήρθε η ώρα που πρέπει να ληφθούν αποφάσεις που θα σταματήσουν τον κατήφορο της ομάδας μας ( αυτή είναι που μας ενδιαφέρει) που πλέον δεν γίνεται να συνεχιστεί.

  Άποψη μας είναι ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου της ανοχής και η ομάδα θα πρέπει να αναζητήσει λύσεις που θα προσπαθήσουν να την ξαναφέρουν σε δρόμους σύμπνοιας, διεκδικήσεων και καταξίωσης…. Δυστυχώς η αναταραχή που λιμνάζει στους κόλπους της είναι δικό σας δημιούργημα και κάποιων άλλων ατόμων που λυμαίνονται το σώμα της ομάδας , που ασχολούνται επαγγελματικά με αυτή ή σε πόστα ενεργά εντός της ή αν δεν προτιμούνται να την πολεμούν από διάφορα άλλα πόστα.

  Ξεκαθαρίζουμε ότι ο σύλλογος μας δεν είναι φερέφωνο κανενός, κανείς δεν θα τον εκμεταλλευτεί προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του, έχει διοίκηση, έχει καταστατικό, έχει μέλη, πραγματοποιεί γενικές συνελεύσεις και εκλογές, δημοκρατικά. Κανείς δεν μπορεί στο όνομα του να καταθέτει τις προσωπικές του τοποθετήσεις.

  Έτσι λοιπόν αγαπητοί γνωστοί κύριοι, με το να επικοινωνείτε με χίλιους δύο τρόπους μαζί μας και να μας παροτρύνετε – σχεδόν εκβιαστικά , να στρέφεται την κοινή φίλαθλη γνώμη εναντίον μας, για να βγάλουμε ανακοινώσεις με συνέπεια την μεγέθυνση του εμφυλίου , ώστε να εξυπηρετηθείτε εσείς , μας βρίσκει παγερά αντίθετους. Το κάθε μέλος μας , έχει όνομα, προσωπικότητα και μπορεί να εκφράσει τις οποιεσδήποτε απόψεις του και να πάρει θέση για ότι και όποτε επιθυμεί…».

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  ΑΠΟΨΗ

  Euroleague: Το «κίνημα των 7» και τα μηνύματα στον Τζόρντι Μπερτομέου

  Ο Μέγας Διδάσκαλος γράφει για τη συνάντηση των 7 μετόχων της Euroleague και εξηγεί για ποιον λόγο ο Τζόρντι Μπερτομέου θεωρείται πλέον χαμένος από χέρι...
  - Advertisement -