Παναθηναϊκός: «Πέφτουν» την Τρίτη οι υπογραφές με τον Αλεξανδρόπουλο

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Τη συνεργασία τους θα επεκτείνουν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με τον Παναθηναϊκός, ο οποίος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο την Τρίτη (15/6).

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μέχρι το 2024, καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, με τις υπογραφές να «πέφτουν» την Τρίτη (15/6).

Οι Πράσινοι είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον 19χρονο μέσο για νέο τριετές συμβόλαιο, δεδομένου ότι το τρέχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Οι άνθρωποι στον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισαν εξ αρχής την πρόθεσή τους να δέσουν τον νεαρό για αρκετά χρόνια στην ομάδα, γι’ αυτό και έκλεισαν άμεσα την υπόθεσή του.

Από τη άλλη, επιθυμία του νεαρού παίκτη ήταν να συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα». Ως εκ τούτου, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, με τον Αλεξανδρόπουλο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2024, με απολαβές που θα φτάνουν τις 500.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία δεν θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι Πράσινοι θα μπορούν να ορίσουν όποια τιμή θέλουν για να τον δώσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -