ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Πάνε να κλείσουν το Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Χοντρό παιχνίδι με πρόσχημα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και προσπάθεια να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με δύο αγωνιστικές

Χοντρό παιχνίδι με πρόσχημα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού θα παιχτεί τις επόμενες μέρες, καθώς επιχειρείται προσπάθεια να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να παίξει χωρίς κόσμο απέναντι σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό.

Σε ένα ματς που ακόμη και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερέιρα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εξαιρετική ατμόσφαιρα, επιχειρείται ένα επεισόδιο κατά την άφιξη της αποστολής των φιλοξενούμενων ανάμεσα σε οπαδό και αστυνομικό, να προκαλέσει ισχυρό πλήγμα στον Ολυμπιακό.

Το άρθρο 15, παράγραφος 4β. του Πειθαρχικού Κώδικα, αναφέρει: «εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου, κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή 50.000 έως 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο έως 4 αγωνιστικές».

Για να υπάρξει ο κίνδυνος αυτός, θα πρέπει όλα όσα έγιναν να έχουν καταγραφεί στις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα, κυρίως του παρατηρητή της και της αστυνομίας.

Αν ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, τότε θα υποχρεωθεί να παίξει την δεύτερη εξ αυτών απέναντι στον Παναθηναϊκό! Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν μπροστά τους δύο εκτός έδρας παιχνίδι στη σειρά με Παναιτωλικό και Αστέρα, στη συνέχεια φιλοξενούν την ΑΕΛ (στο πρώτο κεκλεισμένων θυρών αν τιμωρηθούν), πηγαίνουν στο Βόλο και στη αμέσως μετά αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη, που θα είναι το δεύτερο κεκλεισμένων των θυρών εφόσον έχουν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top