Πανιώνιος: Αποσύρεται η τροπολογία και τα χρέη εμποδίζουν την άνοδο

Η κυβέρνηση αποφάσισε να αποσύρει την τροπολογία για τα χρέη μέχρι νεωτέρας και το οικονομικό βάρος «πνίγει» τον Πανιώνιο, που βλέπει την άνοδο στη νέα Super League 2 να απομακρύνεται

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Πανιώνιος προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψει αγωνιστικά στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά η ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης αλλάζει τα δεδομένα για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη νέα Super League 2 που αναμένεται να συσταθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η απόσυρση της τροπολογίας για τα χρέη από την ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει τον Πανιώνιο σε παραμονή στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και τα επόμενα χρόνια.

Οι Κυανέρυθροι εξασφάλισαν την 1η θέση στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και μέσω των μπαράζ ανόδου διεκδικούν την άνοδο και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μέχρι νεωτέρας, η κυβέρνηση αποφάσισε να αποσύρει την ευεργετική αυτή τροπολογία, η οποία προέβλεπε πως τα χρέη θα βαραίνουν τα φυσικά πρόσωπα και όχι τις ΠΑΕ. Έτσι, ο Πανιώνιος, με χρέη ύψους έντεκα εκατομμυρίων ευρώ (!), δεν μπορεί να απαλλαχθεί από τις οφειλές των προηγούμενων διοικήσεων και είναι αναγκασμένος να παραμείνει στη Γ’ Εθνική.

Η μόνη λύση είναι να βρεθεί κάποιος επενδυτεί να αναλάβει αυτήν την «καυτή πατάτα» και το υψηλό χρέος των Κυανέρυθρων, βγάζοντας τον Πανιώνιο από την εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό το ενδεχόμενο θεωρείται απίθανο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -