ΠΑΟΚ: Επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ΕΡΤ για τρία χρόνια

Η ΕΡΤ θα προβάλλει τους αγώνες του ΠΑΟΚ την επόμενη τριετία και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 27 εκατ. ευρώ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Με επίσημη ενημέρωση του, ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό πως… γυρίζει σελίδα τηλεοπτικά και από το συνδρομητικό της NOVA μετακομίζει στην ΕΡΤ, εκεί όπου θα βρίσκεται για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παρότι η NOVA ενημέρωσε πως έχει περιθώριο μέχρι 9 Ιουλίου να ματσάρει την προσφορά της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο ΠΑΟΚ φρόντισε να… διαψεύσει τα όσα αναφέρει, γνωστοποιώντας πως: «Η προθεσμία που, βάσει συμβολαίου, είχε η NOVA για να καταθέσει ισόποση προσφορά με εκείνη της ΕΡΤ εξέπνευσε. Η πρόταση της ΕΡΤ κατατέθηκε στις 18.06 κι αμέσως κοινοποιήθηκε στη Nova, όπως προβλεπόταν. Επομένως, οι δέκα εργάσιμες που είχε στη διάθεσή της η Nova έληξαν πριν από λίγο (σ.σ. στις 00:00) κι ο ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος να υπογράψει με την ΕΡΤ».

Το μόνο που απομένει πλέον είναι οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών και το… δώρο του ΣΥΡΙΖΑ στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα είναι 27 εκατ. ευρώ. Περίπου 9 εκατ. ευρώ κρατικό χρήμα ετησίως δηλαδή για να προβάλλει η Δημόσια Τηλεόραση όλες τις εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Γουόκαπ: Πολυδιάστατος και με… κρύο αίμα!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έκανε «ένεση» ποιότητας και αναβάθμισης στο έμψυχο δυναμικό του, αποκτώντας έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές, πολύ καλά!
- Advertisement -