ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παπαγιάννης: Είμαστε φαβορί, ας μην κρυβόμαστε

Κατά την αναχώρηση της Εθνικής ενόψει της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας έκανε δηλώσεις για την Εθνική. Σε αυτές υποστήριξε ότι η ομάδα μας είναι φαβορί για κάποιο μετάλλιο στη διοργάνωση. Αυτό μάλιστα θα ήταν σπουδαίο κατόρθωμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην σημασία της παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούμπο.

Ο διεθνής σέντερ ανέφερε αναλυτικά:

«Το ζητούμενο είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό τουρνουά. Το να γυρίσουμε πίσω στην Ελλάδα με μετάλλιο θα είναι πάρα πολύ σπουδαία υπόθεση».

Όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητας και τη χημεία της Εθνικής: «Είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, έχουμε άλλα τρία φιλικά. Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στο τουρνουά Ακρόπολις όπου δώσαμε δυνατά φιλικά απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Αναφορικά στο γεγονός ότι η Εθνική λογίζεται από ξένους προπονητές ως φαβορί: «Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, σίγουρα είμαστε φαβορί. Αυτή η Εθνική ομάδα έχει βάθος και δυνατότητες. Σε κάθε περίπτωση θα κριθούμε στο γήπεδο».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το γεγονός ότι ο MVP του ΝΒΑ ανεβάζει επίπεδο την Εθνική: «Σίγουρα ο Γιάννης είναι κάτι διαφορετικό, μας βοηθάει και τον βοηθάμε ώστε να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top