Φοίνικας Σύρου: Εξαιρετικό deal με Πάντοβα για την παραχώρηση του Τσίμερμαν!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Στην Ιταλία θα συνεχίσει να παίζει και την επόμενη σεζόν ο Γιαν Τσίμερμαν. Ο διεθνής Γερμανός πασαδόρος με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο VNL και πρώην παίκτης της Περούτζια, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Πάντοβα.

Πριν την έναρξη του VNL, o 28χρονος πασαδόρος είχε έρθει σε συμφωνία με τον Φοίνικα ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν τις τελευταίες μέρες και η ιταλική ομάδα κατόπιν συζητήσεων με τους Συριανούς, έκανε δικό της τον παίκτη.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του FWS αναφέρουν πως ο Φοίνικας βάζει στα ταμεία του ένα σούπερ ποσό από την παραχώρηση του διεθνούς Γερμανού στην Πάντοβα, ενώ παράλληλα έχει στα σκαριά τον παίκτη που θα αποτελέσει τον βασικό πασαδόρο του την επόμενη σεζόν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα πρόκειται για αθλητή από το πάνω ράφι που θα κάνει τη διαφορά όπως θα την έκανε και ο Τσίμερμαν στην Ελλάδα.

Το βέβαιο είναι πως οι Συριανοί βγαίνουν κερδισμένοι από τη συμφωνία για τον Τσίμερμαν που δεν πρόλαβε καν να έρθει στη χώρα μας!

Σημειώνουμε πως μια άλλη ιταλική ομάδα, η Ραβένα, είχε κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού πασαδόρου, Φρικ Ντε Βάιερ από την Κηφισιά, ωστόσο η προσφορά της δεν είχε ικανοποιήσει τον σύλλογο των βορείων προαστίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Ειδική ομάδα, ειδικές συνθήκες και η κανονικότητα που έρχεται

Ο Χρήστος Υφαντής γράφει για τα ποδοσφαιρικά κέρδη του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Νέφτσι και επισημαίνει πως οι τη δεδομένη στιγμή αυτό που «καίει» τους Ερυθρόλευκους είναι να σφραγίσουν την πρόκριση
- Advertisement -