Παραλήρημα Βασιλακόπουλου: «Απόβλητα του μπάσκετ των ΗΠΑ οι Αμερικανοί που έρχονται στην Ελλάδα»!

Το zoom του Μεγάλου Διδασκάλου έμπλεξε με αυτό του Γ. Βασιλακόπουλου, με αποτέλεσμα να γίνει αυτήκοος μάρτυς της συγκινητικής ομιλίας του στο Δ.Σ. της ΕΟΚ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Είναι άτιμο πράμα η τεχνολογία. Από τον ρουφιάνο μπορείς να φυλαχτείς, αποκόπτοντάς τον από κάποια συνομιλία. Από τη ρουφιάνα την τεχνολογία όμως όχι. Εκεί που ήμουν σε μια τηλεδιάσκεψη στο Zoom, κάπου μπλέξαν οι γραμμές μας και άρχισε να ακούγεται η φωνή του Γιώργου Βασιλακόπουλου*.

Τόσο εγώ όσο και οι συνομιλητές μου σταματήσαμε αμέσως. Μιλάει ο Μεγάλος, δε γίνεται να μιλάμε κι εμείς. Βάλαμε λοιπόν όλοι τα μικρόφωνά μας στο mute για να απολαύσουμε το μεγαλείο του ανδρός. Στην τελική, πόσο καιρός μας μένει ακόμη για να τον χαιρόμαστε;

Η φωνή του Μεγάλου ακούστηκε να λέει διάφορα. Με ύφος επιθετικό, αυτό που διαχωρίζει τον παλαιό πασόκο τον ορθόδοξο από τους ιμιτασιόν εκσυγχρονιστές που μας έφτασαν στο σημείο να έχουμε τη Φώφη εκεί που κάποτε είχαμε τον Ανδρέα. Γιατί, μη νομίζετε, και η ΕΟΚ σε καμιά Φώφη θα καταλήξει άμα φύγει από τα χέρια του κυρ Γιώργου.

Είναι τόσα πολλά αυτά που είπε ο Μεγάλος που ήταν αδύνατον να τα συγκρατήσω όλα. Ειδικά εκεί που έλεγε κάτι για λάσπες και για Ελλάδα που γέννησε τον αθλητισμό, δεν σας κρύβω ότι δάκρυσαν μέχρι και τα αυτιά μου από συγκίνηση. Ποτέ δεν έκρυψα ότι εκτός από ΠΑΣΟΚ είμαι και εθνικόφρων.

Και ο Βασιλακόπουλος #mexritelous: Εκλογές στις 23 Μαΐου ανακοίνωσε η ΕΟΚ και στο βάθος διοίκηση Πρωτοδικείου!

Το καλύτερο όμως ήταν αυτό για τους Αμερικανούς παίκτες που έρχονται στην Ελλάδα. «Τα απόβλητα του αμερικανικού μπάσκετ» είπε ο φωτισμένος ηγέτης και φαντάστηκα από κάτω ένα virtual κοινό 2 εκατομμυρίων ανθρώπων να χειροκροτάνε και να κλαίνε ωσάν να μιλούσε ένας άλλος μεγάλος ηγέτης, ο Κίμαρος της Βορειοκορέας με το όνομα. Πιθανολογώ ότι όλα αυτά τα έλεγε μόνος του ο κυρ Γιώργης και ότι δεν υπήρχαν ακροατές. Διότι αν απευθυνόταν έστω και σε έναν σοβαρό άνθρωπο, είναι αδύνατον να μην του θύμιζε ότι από την Ελλάδα έχουν περάσει μερικοί από τους σημαντικότερους Αμερικανούς που έπαιξαν ποτέ στην Ευρώπη. Εύκολο όμως να χαλάσεις την καρδιά του ηγέτη, ειδικά όταν τον ακούς τόσο φορτισμένο και ξέρεις πως δεν θα το έχεις για πολύ καιρό ακόμη κοντά σου;

*Η απορία μου λύθηκε όταν διάβασα στο FWS πως η ΕΟΚ είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη στην οποία αποφάσισε να βάλει τις εκλογές στις 23 Μαΐου. Με την ελπίδα ότι στη συνέχεια θα πάνε για καλοκαίρι, μετά για φθινόπωρο και βλέπουμε. Μόνο όταν θα τον χάσουμε τον ηγέτη από την εξουσία θα τον εκτιμήσουμε, αλλά τότε θα είναι αργά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τα «αστέρια της ΚΕΔ» Μάνος, Σώμος και Κορομηλάς στην… προετοιμασία της εθνικής!

Ο Insider γράφει για τους ξεκαρδιστικούς χειρισμούς των έκπτωτων της ΕΟΚ, που όρισαν την ίδια διαιτητική τριάδα στα ματς της εθνικής στο Ακρόπολις, προκειμένου να εξασφαλιστεί το 50-50: «50 υπέρ μας και 50 εναντίον των αντιπάλων μας»
- Advertisement -