Μπάσκετ

Παρτίζαν: Χρωστάει χρήματα στον Μιλουτίνοφ λέει το ΒΑΤ, τι απαντά ο σύλλογος

Μιλουτίνοφ κυρίαρχος του παιχνιδιού Ολυμπιακός

Μπλέξιμο στην Παρτίζαν μετά τα όσα έφερε στη δημοσιότητα το BAT για τα χρωστούμενα του συλλόγου απέναντι στον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα, ο σέρβικος σύλλογος φέρεται να χρωστά 145.000 ευρώ στον παίκτη κάτι που προκαλεί… τριγμούς λίγες ημέρες πριν δοθεί wild card από τη Euroleague. Η Παρτίζαν είναι μεταξύ των ομάδων που τη διεκδικούν.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως έχει προβεί σε διακανονισμούς για τα οφειλόμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση που εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του ΒΑΤ κι αφορά τα χρέη της Παρτίζαν απέναντι στον πρώην παίκτη της, Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον εκπρόσωπο του, το κλαμπ θέλει να αναφέρει τα εξής:

Η Παρτίζαν έχει υπογράψει συμφωνίες που αφορούν την μακροπρόθεσμη καταβολή των οφειλομένων και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς όλους τους πρώην προπονητές και παίκτες της, συμπεριλαμβανομένου του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Πριν από δυο μήνες, η Παρτίζαν κατέβαλε όλα τα οφειλόμενα προς την Entersport LLC, ολοκληρώνοντας παράλληλα τη συνεργασία μαζί της.

Οι υπογεγραμμένες συμφωνίες με πρώην παίκτες και προπονητές αποτελούν βασική προϋπόθεση για την οικονομική σταθερότητα κι εξυγίανση του κλαμπ. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέψουμε τη διάδοση μη αληθινών ειδήσεων. Είναι ενδεικτικό ότι η συγκεκριμένη είδηση ήλθε στην επικαιρότητα λίγες μέρες πριν η EuroLeague ανακοινώσει την απόφαση της για τη wild card και τη συμμετοχή στη διοργάνωση της σεζόν 2019-20!

Η Παρτίζαν δεν έχει σκοπό να κάνει υποδείξεις σε κανέναν όμως θέλει να υπογραμμίσει την οικονομική σταθερότητα του κλαμπ, εκπληρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις της. Δεν θα υπάρξει κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών από το BAT λόγω χρεών».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top