ΠΑΣ Γιάννινα: Προσέφυγε κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε πως προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο θεωρώντας παράνομη την επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Παράνομη την επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ θεωρούν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ, ο σύλλογος προσέφυγε κατά της συγκεκριμένης απόφασης στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Θυμίζουμε, πως στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ την Πέμπτη (9/5), με σκοπό την ψήφιση της επικύρωσης της βαθμολογίας για τη σεζόν 2018-19, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η μόνη ομάδα που ψήφισε αρνητικά.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν της επικυρώσεως της φετινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19 από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και η ομάδα μας δεν δέχθηκε να την επικυρώσει από μέρους της, κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, περί ακυρώσεως της απόφασης της από 09/05/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ελλάδας και επικύρωσης του τελικού βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν.2725/1999, τον ΚΑΠ και τους υπόλοιπους κανονισμούς της ΕΠΟ, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίστια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των 2 μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Γουόκαπ: Πολυδιάστατος και με… κρύο αίμα!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έκανε «ένεση» ποιότητας και αναβάθμισης στο έμψυχο δυναμικό του, αποκτώντας έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές, πολύ καλά!
- Advertisement -