ΑΕΚ

Πατούλης: Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ

Πατούλης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, προχώρησε σε επίσημη δήλωση μετά την επιστολή που του απέστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή κάποια έργα που καθυστερούν στην Αγιά Σοφιά και είναι υπ’ ευθύνη της Περιφέρειας. Όπως υποστήριξε, η κατασκευή του γηπέδου προχωρά κανονικά χωρίς αστερίσκους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο.

Την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί στο γραφείο μου συνάντηση μου με τη Διοίκηση και τους τεχνικούς συμβούλους της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, όπου θα τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top