Περέιρα, μας δουλεύεις, παραιτήσου, τώρα!

Στο σεμινάριο διαιτησίας αντί ν’ ασχοληθεί με τις μεγάλες φάσεις του Κομίνη στην Τούμπα και το πέναλτι στον Λιβάγια ένα μέτρο έξω από την περιοχή, μιλούσε για αγάπες και λουλούδια!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

This is Thomas Shelby of PEAKY BLINDERS speaking now. Πορτογάλε αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα, παραιτήσου εδώ και τώρα από την κεφαλή της ελληνικής διαιτησίας. Ο άνθρωπος μας δουλεύει σε ψιλό γαζί, σε σημείο που να τρέμει το καρδάκι μας για το τι θα δουν τα μάτια μας φέτος.

Προσέξτε, δεν είμαι υπερβολικός. Θα διαβάσατε τι έγινε στο σεμινάριο διαιτητών της κακιάς ώρας στο Καρπενήσι, μία εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Τους μάζεψαν εκεί, για να επισημάνουν – συν τοις άλλοις – τα λάθη που έγινε την περασμένη σεζόν.

Ποια ήταν τα «καραμπινάτα»; Το πέναλτι που έδωσε ο Βάτσιος στην ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία (στο Περιστέρι) , ένα μέτρο έξω από την περιοχή. Και φυσικά, η μεγάλη φάση, bro, στο παιχνίδι της Τούμπας – ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, όπου μπούκαρε ο Σαββίδης με το περίστροφο.

Κουβέντα δεν ειπώθηκε, bro. Λες και δεν έγιναν ποτέ! Αντί να κάτσουν να εξηγήσουν οι Περέιρα και Μαρίν τι έπρεπε να γίνει στους διαιτητές μ’ αυτές τις κορυφαίες φάσεις του πρωταθλήματος που έδωσαν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, έκαναν τουμπεκί, bro.

Με τι ασχολήθηκαν; Με τη κακή θέση που πήρε ο Τζήλος σ’ ένα πέναλτι. Η που έπρεπε να δώσει κίτρινη κάρτα. Ντροπή και ξεφτίλα, bro. Αντί ν’ ασχοληθούν με τον Κομίνη και τον βοηθό Ποντίκη, ασχολήθηκαν με τα μερεμέτια.

Κι εδώ, bro, μπαίνει το ερώτημα: Τι κάνει ο μέγας αρχιδιαιτητής Περέιρα; Γι αυτό ήρθε εδώ και τσεπώνει τα 20 και παραπάνω χιλιάρικα το μήνα; Για να λέει σε ποια θέση πρέπει να στέκεται ο διαιτητής στο πέναλτι ή να σχολιάζει τις δύσκολες φάσεις, να εκπαιδεύει και να νουθετεί τους διαιτητές;

Ο Περέιρα, που απέτυχε πέρυσι παταγωδώς, πρέπει να φύγει τώρα! Ο τύπος αυτός μας δουλεύει. Κι εμένα δεν με νοιάζει αν βγαίνει και τρώει σε ακριβά εστιατόρια, μαζί με τον Αλέξη. Δικαίωμά του. Τη δουλειά του δεν την κάνει καλά. Τέλος

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πολύτιμο γκολ του Αγκιμπού, ο αχαρακτήριστος Σκωτσέζος και το πολυσυζητημένο 3-4-3!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς και τον «απόηχο» όσων είδαμε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
- Advertisement -