Πετρούνιας: Ο κύριος Αυγενάκης έχει τη μικρότερη ευθύνη

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις που ρημάζονται εδώ και πολλά χρόνια, τονίζοντας ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έχει την μικρότερη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει.

Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις παρακμάζουν και ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην ΕΡΤ για την προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο καιρό από την Πολιτεία για να ανεγερθούν όλα τα κλειστά γήπεδα.

Συγκεκριμένα ο χρυσός Ολυμπιονίκης είπε:

«Όπως λέμε αυτά που μας ενοχλούν, πρέπει να λέμε και αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Οι επισκευές έχουν ήδη ξεκινήσει, ο κλιματισμός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από παλαιότερα και αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις είναι ότι ουδέποτε είχα σκοπό να ρίξω βολές προς οποιαδήποτε κυβέρνηση. Επιτρέψτε μου να πω ότι ο κύριος Αυγενάκης έχει τη μικρότερη ευθύνη. Αυτές οι εγκαταστάσεις είναι από το 2002 και ρημάζουν και δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ από τότε».

Στη συνέχεια ο Λευτέρης Αυγενάκης του απάντησε μέσω μίας ανάρτησης στο Twitter, στην οποία ανέφερε: «Μπορεί να έχουμε τη μικρότερη ευθύνη, όπως λέει ο Λευτέρης Πετρούνιας, αλλά οι προσπάθειες μας, για φροντίδα και αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων της ΓΓΑ, είναι συνεχής και αδιάκοπες. Για να προπονούνται σε ασφαλείς και κατάλληλες συνθήκες Πρωταθλητές, αθλητές και αθλούμενοι».

Δείτε την ανάρτησή του:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι αποδεικνύει ότι πρέπει να παίζει περισσότερο

Από τους εξτρέμ που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι είναι ο μοναδικός που διαθέτει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του: την ντρίμπλα! Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης
- Advertisement -