Πληρώνει 155.000 ευρώ σε Βέμερ και Μπούρμπο ο Παναθηναϊκός

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις του Παναθηναϊκού

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Παραμένουν τα φιρμάνια της ΕΠΟ σε βάρος του Παναθηναϊκού για τον Γενς Βέμερ και τον Χρήστο Μπούρμπο κι έτσι το τριφύλλι θα πρέπει να πληρώσει 100.000 και 55.000 ευρώ αντίστοιχα στους δύο ποδοσφαιριστές.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις του Παναθηναϊκού κι έτσι ο σύλλογος θα πρέπει να καταβάλει τα χρήματα που είχαν επιδικαστεί απ’ την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.
Επιπλέον το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του Ντιμιτρόφσκι για επιβολή ποινών στην Κέρκυρα, αλλά του επιδίκασε 73.276,47 ευρώ (σε 5 δόσεις).
Νίκη Μελισσανίδη
Πέραν αυτών το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Γιώργου Λαγουδή, του αθλητικού σωματείου ΠΑΟ Αγρινίου και του αθλητικού σωματείου Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας για ακύρωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με την οποία εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα λοιπά όργανα διοίκησης (αναπληρωματικά μέλη, Εξελεγκτική Επιτροπή) της ΕΠΣ.
Αυτό συνεπάγεται ότι παραμένει οριστικά στην προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας ο Τάκης Παπαχρήστος που είναι και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, φίλα προσκείμενος στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.
Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχθηκε την προσφυγή του σωματείου Αθλητικός Όμιλος Νέας Ιωνίας και υποχρεώνει την ΠΑΕ ΟΦΗ να καταβάλει στο προσφεύγον αθλητικό σωματείο, μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσό των 29.500 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -