«Ποια συμφωνία;»: Λοτζέσκι και Λάνγκφορντ ξεγυμνώνουν τη ΝΕΑ ΚΑΕ ΑΕΚ 2014!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε φάκελο αδειοδότησης ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο τα ανοιχτά μέτωπα είναι τόσα πολλά που δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου δεδομένη η παρουσία της στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς.

Μπορεί από την πλευρά της ΝΕΑΣ ΚΑΕ ΑΕΚ 2014 να διαρρέεται πως ο φάκελος είναι πλήρης και όλες οι υποχρεώσεις-οφειλές είναι τακτοποιημένες, ωστόσο τόσο ο Ματ Λοτζέσκι όσο και ο Κιθ Λάνγκφορντ έσπευσαν να ξεγυμνώσουν την ομάδα του Μάκη Αγγελόπουλου μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter.

«Eνδιαφέρον και παράλληλα λανθασμένο. Ξέρω ότι δεν έχω καμία συμφωνία με την ΑΕΚ ως τώρα», ανέφερε από την πλευρά του ο Λοτζέσκι, με τον Λάνγκφορντ να υποστηρίζει πως: «Τίποτα δεν υπογράφηκε από μένα».

Τι σημαίνει αυτό; Πως από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει διακανονίσει τις οφειλές της με τους δύο παίκτες, δεν έχει καταθέσει πλήρη φάκελο και άρα δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση την Τρίτη (15/6) όταν και εκπνέει η προθεσμία.

Να θυμίσουμε εδώ πως η Ένωση είναι… πρωταθλήτρια στα ban από τη FIBA για τις πολλές οφειλές σε προπονητές και παίκτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Ειδική ομάδα, ειδικές συνθήκες και η κανονικότητα που έρχεται

Ο Χρήστος Υφαντής γράφει για τα ποδοσφαιρικά κέρδη του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Νέφτσι και επισημαίνει πως οι τη δεδομένη στιγμή αυτό που «καίει» τους Ερυθρόλευκους είναι να σφραγίσουν την πρόκριση
- Advertisement -