Ποινή τριών μηνών και πρόστιμο στον Σίλας Εμβουμπά για τα ψευδή στοιχεία

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τιμωρεί τον Σίλας Κατόμπα Εμβούμπα για τη δήλωση ψευδών στοιχείων, με ποινή τριών μηνών αποκλεισμού από κάθε ποδοσφαιρική διοργάνωση και πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Ο Σίλας Κατόμπα Εμβουμπά ή αλλιώς γνωστός και ως Σίλας Γουαμανγκιτούκα, προχώρησε την περασμένη Τρίτη (8/6) σε μία σοβαρή αποκάλυψη. Ο 23χρονος επιθετικός από τον Κονγκό, που αγωνίζεται την τελευταία διετία στη Στουτγκάρδη έκανε γνωστό στους ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου, ότι τους έλεγε ψέματα για το πραγματικό του όνομα και την ηλικία του. (1998 αντί 1999).

Από τη μεριά της η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (DFB) δεν γινόταν να αφήσει ατιμώρητο τον νεαρό Κονγκολέζο. Ως εκ τούτου, η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν η απαγόρευση συμμετοχή σε ποδοσφαιρικό αγώνα οποιασδήποτε διοργάνωσης για τρεις μήνες, ήτοι μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2021 και πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ο λόγος που δήλωσε ψευφή στοιχεία αφορούσε τον Βέλγο μάνατζέρ του, ο οποίος είχε τον πλήρη έλεγχο στον τραπεζικό του λογαριασμό, ενώ κρατούσε και το διαβατήριο του παίκτη, απειλώντας τη ζωή τη δική του και της οικογένειάς του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Οι πίνακες «made in Klattenburg» και η ευκαιρία των 21 διαιτητών

Ο Χρήστος Υφαντής επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στην ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας και αποκρυπτογραφεί τα «μηνύματα» που στέλνει ο επικεφαλής της ΚΕΔ
- Advertisement -