Ποιοι εξισώνουν τον Μπλατ με τον «Σφαιρό» σε ράδια και social media

O αρχηγός των PEAKY BLINDERS έχει φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις για το «παιχνίδι» εξίσωσης Μπλατ - «Σφαιρό» με εντολές του Jimmy Dalton

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now, bro. Lets start with a joke. Ας αρχίσουμε με ένα αστείο. Ο Μπλατ είναι κόπια του Σφαιρόπουλου! Το ίδιο και το αυτό. Copy, same thing.

Μόλις τελείωσε το ματς στη Μόσχα, τα social media και τα ραδιόφωνα, το έβγαλαν αμέσως το συμπέρασμα. Ο Ολυμπιακός έχασε, όπως θα έχανε ο Σφαιρόπουλος! Unfamiliarity,bro. Ασχετοσύνη, αμάθεια, μαύρα μεσάνυχτα.

Well, το ανέλυσε ο Μανουσέλης για τον Μπλατ και τον Σπανούλη. Εγώ δεν θα μπω στη λογική της ανάλυσης, because I have no idea, bro. Δεν έχω ιδέα.

Εκείνο που ξέρω σίγουρα, ωστόσο, I know it for sure, είναι ότι ο coach Bullet έχει πολλούς φίλους. Και οπαδούς και journalists. Οι οποίοι, νομίζουν ότι έτσι τον βοηθούν, bro.
I’ ll tell you this, bro. Θα σου πω κάτι. Ο Σφαιρόπουλος δεν ζήτησε ποτέ κι από κανέναν βοήθεια. Απλά στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι για να πουλήσουν εκδούλευση. Αυτό δεν μεταφράζεται στ’ αγγλικά, bro.

It’s an old story, bro, είναι παλιά ιστορία στον Τύπο να βγαίνουν τα παπαγαλάκια και να προκαλούν άσχημο κλίμα. Και τα ραδιόφωνα με τα social media είναι ό,τι πρέπει.
Με όποιον προπονητή κι αν μιλήσεις, όλοι θα σου πουν ότι ο Μπλατ είναι ένας σπουδαίος προπονητής, bro.

But there is another important thing that you have to know, bro. Υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικό, που πρέπει να ξέρεις.

Αν μιλήσεις, όπως με οργανωμένους «πράσινους», ας πούμε, θα σου πουν ότι ο Μπλατ είναι «Σφαιρό». Είναι αυτοί που ποστάρουν στα social media και βγαίνoυν στα ραδιόφωνα, bro. Ότι και καλά είναι «Ολυμπιακοί», bro και τους πονάει η ψυχή τους ότι δεν άλλαξε κάτι με τον Μπλατ.

Διότι η προπαγάνδα, πάει σύννεφο, bro. O Jimmy Dalton δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, bro. To be continued…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -