Πόλο: Κανονικά τα Πρωταθλήματα Παίδων και Κορασίδων με την άδεια της ΓΓΑ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, απάντησε άμεσα και θετικά στο αίτημα της ΚΟΕ προκειμένου να διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα οι πρώτες φάσεις των Πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15) και Κορασίδων (Κ15), ώστε να έχουν ολοκληρωθεί πριν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αντίστοιχων Εθνικών ομάδων.

Η Α’ Φάση τόσο στο Πρωτάθλημα Παίδων (Κ15) όσο και σε εκείνο των Κορασίδων (Κ15), θα διεξαχθεί 21-23 Μαΐου, η Β’ Φάση του Παιδικού θα γίνει 4-6 Ιουνίου και η Τελική Φάση το διάστημα 18-20 Ιουνίου, ενώ η Τελική Φάση των Κορασίδων (Κ15) θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Ιουνίου.

Η Εθνική Ομάδα Κορασίδων μετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Κ15) που θα διεξαχθεί στο Σέντες της Ουγγαρίας από τις 27 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.

Από την πλευρά της, η Εθνική Ομάδα Παίδων θα δώσει το «παρών», επίσης, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Κ15), από τις 4 έως τις 11 Ιουλίου στο Λούλ της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά η απάντηση του Γιώργου Μαυρωτά, τον οποίο και ευχαριστεί για τη θετική ανταπόκριση του η ΚΟΕ:

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Εφόσον πρόκειται για αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος που αποτελούν και το απαραίτητο κριτήριο στελέχωσης των αντίστοιχων εθνικών ομάδων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα γίνουν τέλη Ιούνιου και αρχές Ιουλίου, εμπίπτουν στις διατάξεις της τελευταίας Κοινής Υπουργικής Απόφασης (παράγραφος 20, «Αθλητισμός, αγώνες – προπονήσεις») και εγκρίνεται η διεξαγωγή τους τηρώντας απαρέγκλιτα τα αντίστοιχα υγειονομικά πρωτόκολλα και οδηγίες που έχουν εκδοθεί (απουσία θεατών, τεστ COVID-19 για όλους τους αθλητές πριν τους αγώνες κλπ).

Με εκτίμηση,

Γιώργος Μαυρωτάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -