Πόλο: Τηλεδιάσκεψη για την επανεκκίνηση

Την Τρίτη (23/3) θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη της ΚΟΕ με τα Σωματεία για την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων σε Άνδρες και Γυναίκες

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Με επίσημη ενημέρωσή της, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας γνωστοποίησε πως το πρωί της Τρίτης (23/3, 11:00) θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη για την επανεκκίνηση των Πρωταθλημάτων στην υδατοσφαίριση των Ανδρών και των Γυναικών.

Συγκεκριμένα, τα Σωματεία μαζί με την ΚΟΕ θα συζητήσουν για το πρόγραμμα και όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με την ομαλή επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΟΕ:

«Την επανεκκίνηση της… επανεκκίνησης θα συζητήσουν αύριο (23/3, 11:00) σε Τηλεδιάσκεψη η ΚΟΕ και τα Σωματεία της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μετά και την τελευταία ΚΥΑ που επιτρέπει – εκ νέου – την διεξαγωγή αγώνων και στην Υδατοσφαίριση.

Σημειώνεται ότι, το μεν πρωτάθλημα Α1 Ανδρών, που έκανε αρχικά σέντρα στις 10 Οκτωβρίου, σταμάτησε στις 4 Νοεμβρίου, επανεκκίνησε μετά από 4μηνη διακοπή στις 3 Μαρτίου και σταμάτησε την επομένη (4 Μαρτίου), το δε πρωτάθλημα Α’ Γυναικών που είχε αρχίσει επίσης στις 10 Οκτωβρίου, σταμάτησε στις 31 Οκτωβρίου, ήταν να επανεκκινήσει στις 4 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε η νέα διακοπή στην αγωνιστική δράση.

Στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών έχουν διεξαχθεί οι 6 πρώτες αγωνιστικές, ενώ στο αντίστοιχο της Α’ Γυναικών οι 5 πρώτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Υπόθεση Γουόκαπ: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον… «δήμιό» του

Ο Insider γράφει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ και εξηγεί γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα, αλλά και για ποιον λόγο πιέζουν ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή
- Advertisement -